WashBar Itch Soothe Shampoo Manuka Kakadu - lindrar klåda 250 ml

I lager.

240.00 SEK

WashBar Itch Soothe Schampoo – Manuka + Kakadu är ett skonsamt och effektivt schampo som lugnar huden och tar fram det bästa i pälsen. Den är passar bra för alla typer av pälsar och är speciellt PH-balanserad huden.

Under allergisäsongen kan klåda orsakas av en mängd olika anledningar. Överdriven klåda är väldigt frustrerande för både djuren och deras ägare och kan leda till besvärliga hudskador. Den förtvålade basen av oliv- och kokosolja gör schampot lågskummande, perfekt för spralliga djur eller djur som inte uppskattar att bada eftersom det går snabbare att skölja ur. Dessutom så gör det att schampot inte behöver några stabiliseringsmedel, konserveringsmedel eller pH-buffertar.

Innehåller bara naturliga ingredienser och ger en frisk glänsande och väldoftande päls. Helt fri från parabener, sulfater, syntetiska dofter eller färgämnen och är helt alkoholfri. Med 100% naturliga ingredienser, kan Washbars Itch Soothe Range hjälpa till och ge lättnad åt klådan och lugna din kompis.

Gör så här: Blöt pälsen ordentligt, använd härligt varmt vatten. Häll lite schampo på pälsen och massera in, låt stå i 3-5 minuter. Skölj pälsen noggrant och torka sen med en ren handduk. Som med alla schampon, vill man undvika att få det i deras ögonen. Använd två gånger per vecka tills symptom upphör.

Enbart naturliga ingredienser
Vatten, ekologisk solrosolja och  kokosolja, ekologisk glycerin, arganolja, lavendelolja, extrakt av kakadu och guineablommor.  karanjaolja, manukaolja.

Kaliumsorbat, citronsyra,