WashBar Flea Repellent – Neem + Repel - naturligt medel mot loppor och fästingar 40 ml

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

WashBar Flea Repellent – Neem + Repel är ett naturligt medel mot loppor och fästingar som droppas varje vecka i hundens hud i nacken och vid svansroten.

40 ml – räcker cirka 2-3 månader till medelstor hund.

Vi är många som är oroade över säkerheten med kemiska fästingbehandlingar. WashBar 100% Natural Flea Repellent för hundarerbjuder dig ett helt naturligt, kemikaliefritt alternativ. Lämplig för alla åldrar och raser, inklusive dräktiga och digivande tikar: Och till  hundar som reagerar på traditionella fästingmedel.

Du behöver bara några droppar åt gången – det finns 40-50 doser per flaska för en medelstor hund

Tillverkad med 100 % naturliga ingredienser kända för att stöta bort loppor och fästingar– säkert för hundar och giftfritt för människor. Perfekt för djurägare som lider av allergier eller irritationer eftersom ingredienserna är naturliga och giftfria – vilket är viktigt för människor (särskilt de små!)

Solrosolja, Neemolja, Rena eteriska oljor av: Atlas cederträ, tunisisk rosmarin, citrongräs, pepparmint och vit timjan

Bruksanvisning

Enkel att använda, för en stor hund dela håret och lägg 3-4 droppar direkt på huden precis ovanför halsbandet på hundens hals och 2 droppar vid svansbasen. För en liten hund (som en Chihuahua) lägg bara en droppe på halsen. Borstning hjälper till att fördela produkten genom pälsen. Applicera minst en gång i veckan och efter varje tvätt under högsäsong – den kan appliceras dagligen vid behov.

I den osannolika händelsen av en biverkning – tvätta bort oljan från hunden.