Nutrolin® TEETH & GUMS-pasta 200 gr- mun- & tandhälsa

I lager.

369.00 SEK

En innovation som revolutionerar munnens och tändernas hälsoprodukter

VARFÖR SKA JAG GE AV DEN?
Omega-3-fettsyror stödjer tandköttets välmående. Havsalger skyddar tänderna mot plack och tandsten.

  • Två verkningsmekanismer, dubbel effekt för munnens och tändernas välmående.
  • Smidig doseringsform, pasta (oleogel).
  • Den dagliga dosen till en hund på 20 kg innehåller: 1000 mg omega-3 EPA och DHA samt 700 mg havsalger (Ascophyllum nodosum) och 50 mg naturlig E-vitamin.
  • En kombination av fiskolja av läkemedelskvalitet och undersökta havsalger är effektivare än separata näringsämnen.
  • Stabil, innehåller inte vatten.

Kan användas kontinuerligt eller i kurer.
En öppnad tub håller sig i 2 månader i rumstemperatur och i 4 månader i kylskåp.

VISSTE DU?

Vi har som första företag i världen lyckats göra en stabil pasta av fiskolja, närmare sagt en oleogel. På så vis utvecklade vi en aktivt verksam bas, som utvidgar effekten av fiskoljans omega-3-fettsyror ytterligare: i pastan kan vi tillsätta näringsämnen som inte löser sig i olja.

Fiskoljans omega-3-fettsyror skyddar kroppen. Därtill stödjer de funktionerna av andra kända, effektiva näringsämnen. Samverkan är som bäst synergistisk.

Förpackningsstorlek 200 g.
I förpackningen finns doseringstabell och en tubklämma av metall.

Sammansättning
Fiskolja1)
Havsalg (Ascophyllum nodosum)
Krill Euphausia superba2)

Innehåller rikligt med:
1)Omega-3-fettsyror
2)Omega-3-fosfolipider

Naturliga tillsatser
E-vitamin (3a700)
Tokoferolextrakt (1b306)
Rosmarinextrakt (2b)

Analytiska beståndsdelar
Fett 79 %
Protein 2,5 %
Fiber 1 %
Aska 9 %

En dos innehåller
Omega-3-fettsyror: 1000 mg
Havsalg: 700 mg
E-vitamin: 50 mg

Vid tillverkningen av fiskoljan som Nutrolin-produkterna innehåller används fiskar som fångats i Stilla havets rena vatten vid Sydamerikas kust. I fångstfiskarna ingår det i huvudsak fiskar ur familjen Engraulidae (t.ex. Perus sardell) men även fiskar ur familjerna Carangidae, Clupeidae, Osmeridae, Scombridae och Ammodytidae. Omega-3-halten i olja ur en enskild fiskart varierar beroende på årstid och levnadsförhållanden. Därför är det viktigt att använda flera fiskarter vid tillverkningen av oljan. På så sätt kan vi försäkra att omega-3-fettsyrornas EPA- och DHA-nivå är densamma i alla produktionssatser.

Fisket i området regleras för att undvika överfiske. Organisationen Friend of the Sea (https://friendofthesea.org) övervakar framställningen av oljan vi använder.

Efter att fiskoljan framställts i Sydamerika färdigställs den på Lysis fabriker på Island för att sedan kunna användas i tillverkning av läkemedel eller som råvara i livsmedel eller foder. Fiskoljan vi använder uppfyller kvalitetskraven för läkemedelsproduktion. Lysis tillverkningsprocess är GMP- och ISO-certifierad, och landets läkemedelsverk övervakar produktionen. En fiskolja som är tillverkad på detta sätt är många gånger renare än vad som krävs enligt EUs gränsvärden för skadliga ämnen i fiskolja av livsmedelskvalitet.