Lila Loves It: Hundgodis Vårhälsning - vegetariskt 60 gr

I lager.

115.00 SEK

Den begränsade LILA LOVES IT FRUITY GOODIES kommer i en supersnygg blommig burk och sätter ett leende på läpparna på alla soldyrkare och våra fyrbenta vänner njuter också av den fruktiga smaken av vår beprövade FRUITY GOODIES. Det veganska receptet är fullt av läckra frukter plus aromatisk kokosnöt. Så krispigt och sött som om det kokats av fräcka påskharar.

Ett godis med massor av ingredienser som är bra för din hund i en snyggt designad Goodies-ask. Den snygga och smidiga asken får lätt plats i väskan och blir garanterat ett samtalsämne med andra hundälskare.

· Fruktigt och välsmakande – utan kött

· Perfekt mellanmål

· Mycket populärt som belöning

· Elegant design

· Får lätt plats i handväskan

Fri från spannmål. Istället är de gjorda på bovete med högkvalitativt protein som till och med kan sänka blodsockernivån och blodtrycket. Bovete innehåller dessutom kiselsyra som bidrar till en frisk päls. Bitarna innehåller också kokosmjöl – en jättegod superingrediens som är särskilt snäll mot mag-tarmkanalen.

Äpple
Hälsosam frukt för hundar med viktiga näringsämnen och fibrer för matsmältningen – rikt på pektin och tanniner som främjar matsmältningen.

Bovete
Glutenfritt pseudospannmål med högkvalitativt protein som tack vare den höga halten tryptofan kan ha en positiv effekt på psyket.

Potatisflingor
Lättsmält källa till kolhydrater

Päron
Rikt på A- och B-vitamin

Kokosmjöl/potatismjöl
Glutenfritt mjöl med mycket fibrer

Banan
Rikt på kalium och fosfor

Papaya
Rikt på papain – ett enzym som kan inverka positivt på matsmältningen

Kokosolja
Innehåller goda fetter som kan främja frisk hud och päls

Ananas
Innehåller flera mineraler och enzymet bromelain som har en positiv inverkan på matsmältningen.

Gurkmeja
Superingrediens som innehåller det antiinflammatoriska ämnet kurkumin.