Espree Cat Silky Show Schampoo 355 ml

I lager.

159.00 SEK

Silky Show är ett högpremium schampo för även den kräsnaste användaren. Naturliga oljor och silkesproteiner bidrar till en frisk glänsande päls som är elastisk och lätt att bearbeta. Passar utmärkt till pälsar som önskas blanka och silkiga. Rengör hårstråna på djupet från ev preparatrester och fetter. Tillför fukt och energi till kattens päls och hud. För det perfekta resultatet, upprepa gärna schamponering ett par gånger och kombinera med Silky Show conditioner. Gör din katt till en show champion! Kan även användas på kattungar över sex veckors ålder.

Fukta katten noggrant med rumstempererat vatten. Applicera en generös mängd schampo och arbeta försiktigt upp ett rikt lödder, var noga med att undvika ögon, inneöron och andra känsliga områden. Skölj noggrant med rumstempererat vatten. Upprepa vid behov. Handdukstorka katten omedelbart för att undvika nedkylning.

Innehåll: Renat vatten, kokosnöt- och växtbaserade rengöringsämnen, Aloe vera juice, fuktighetsbevarande medel, konserveringsmedel, salt, silkesaminosyror, safflorderiverad fosfolipid, doftämnen, EDTA, vitamin-E, Pro-vitamin B5, jojobaolja, FD & C Blå nr 1, vitamin-A.

Spädning: 1:16, kan även användas outspädd.