Feliway Classic Doftavgivare, feromon - lugnande för katt 48 ml/30 dgr

I lager.

345.00 SEK

Feliway Classic Doftavgivare användas för att minska oönskade beteenden orsakade av oro, så som att katten kissar inne på oönskade ställen, klöser på möbler och tvättar sig överdrivet samt om katten har fått minskad eller ökad aptit. Används med fördel i hemmet vid renovering, flytt och när gäster kommer på besök eller vid andra förändringar i miljön som gör att din katt känner sig rädd och ängslig. 

Feliway Classic innehåller en kopia av kattens eget feromon och ger därför naturlig trygghet till katten vid situationer då den är rädd och orolig. Feliway Classic Doftavgivare är enkel att använda, har dokumenterad effekt och är naturligt för katten.

I detta startpaket får du en doftavgivare och en refillflaska. Flaskan varar i ca 30 dagar och täcker en yta om ca 50 till 70 m2. Använd flera doftavgivare om du vill ha effekt över en större yta. När flaskan är slut kan du fylla på med Feliway Classic Refill och återanvända doftavgivaren. Doftavgivaren kan återanvändas 5 gånger sedan måste den bytas ut.

Storlek  48 ml

Gör så här:

  • Skruva av locket på flaskan och skruva avgivaren på flaskan. Dra åt försiktigt.
  • Placera doftavgivaren i ett vägguttag där katten oftast befinner sig. Placera den med helt fritt utrymme ovanför och med minst 50 cm fritt utrymme vid vardera sidan av doftavgivaren. Placera aldrig doftavgivaren under ett fönster eller bakom dörrar, möbler och gardiner.
  • Se till att flaskan är placerad rakt under avgivaren. Avgivaren är vridbar för att passa alla typer av elektriska vägguttag.
  • Låt doftavgivaren vara inkopplad dygnet runt. Full effekt uppnås efter 24 timmar från det att doftavgivaren kopplades in.