Ever Clean® Litterfree Paws kattsand 10 kg

I lager.

279.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Hjälp din katt eller kattunge att lämna kattsandendär den hörhemma. Tack vareEver Clean Litterfree Paws 99,9 % dammfria formula och större sandkorn håller den tassarnaupp till 3 gånger renare*.

  • Upp till 3 gånger renare tassar* med större klumpbildande sandkorn som gör Litterfree Paws till vår bästa kattsand för kattungar och långhåriga katter.
  • Med en formula som är 99,9 % dammfri minskas mängden damm i ditt hem, och ger en ren och fräsch miljö för dig och din katt när kattsanden används.
  • Vår unika aktiv kol-teknik fångar och låser in odörer och eliminerar dåliga lukter istället för att bara maskera dem.
  • Superabsorberande kattsand med tassaktiverad doftteknologi som frigör en fräsch, lätt doft varje gång kattlådan används.

**jämfört med Ever Clean Total Cover

Information

Hemligheten ligger hos det aktiva kolet som finns i hela Ever Clean-serien. Det är en patenterad lösning av insprängt aktivt kol i kornet som eliminerar odör, fångar upp och låser in odören istället för att maskera den, 4 gånger mer än vanlig sand!

Varubeskrivning

Kattsanden med torra korn har maximal klumpbildningsförmåga, vilket förhindrar kattens urin från att tränga sig igenom och lägga sig på botten av lådan där det annars bildas bakterier som gör att kattlådan börjar lukta. Litterfrees kattsands alla korn innehåller aktivt kol, vilket bidrar till att fånga upp och neutralisera doft och de molekyler som orsakar dålig lukt.

Egenskaper

Dammfri kattsand upp till 99,9 %.

Produktinformation

Kattsandens innehåll är endast naturliga mineraler och lera, bland annat bentonitlera och ett antimikrobiellt ämne som tillsätts i sanden för att förhindra tillväxten av odörorsakande bakterier.

Faktabeskrivning

ÖVERLÄGSEN AMMONIAKKONTROLL Den högkvalitativa leran neutraliserar naturligt ammoniak och förhindrar tillväxten av urinlukt i kattlådan.

Dosering

Fyll kattlådan med 10-12 cm Ever Clean sand.

Bruksanvisning

Ever Clean kattsand 10 L RÄCKER UPP TILL 2 MÅNADER* *enligt laboratorieresultat baserat på en normal mängd urin från en normalstor katt. Fyll kattlådan med 10-12 cm sand. Med Ever Clean klumpar sig urinet snabbt. Det sjunker ej till botten och de små klumparna som bildas kan därmed enkelt avlägsnas.

Användning

Med vanlig kattsand tränger urinet igenom sanden och lägger sig på botten. Det skapar odör och hela lådan måste rengöras och sanden bytas ofta. Tack vare Ever Clean sparar du både tid och pengar!