Ever Clean® Extra Strong Clumping Unscented 10 kg

I lager.

279.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

EverClean är den smarta och extremt klumpbildande kattsanden som gör att du slipper byta ut all sand i kattlådan varje gång du ska göra rent efter dina katter. EverClean bildar klumpar som du helt enkelt bara plockar bort och slänger.

EverClean Extra Strong Unscented är en parfymfir premiumkattsand för katter (och människor) som är känsliga mot parfym. EverClean innehåller aktivt kol som fångar upp och binder odör till kornen och ett antimikrobiellt ämne i sanden hindrar tillväxt och spridning av de bakterier som orsakar odör.

  • Framtagen med överlägsen klumpbildande lera som minskar söndersmulning för täta och extra starka klumpar som är lätta att städa bort och som inte dammar.
  • Vår unika aktivtkol-teknik fångar in odörer och eliminerar därmed dåliga lukter istället för att bara maskera dem.
  • Ever Clean eliminerar effektivt katturins-, avförings-och ammoniakodörer och ger långvarig fräschhet.
  • Tassaktiverad doftteknologi frigör en fräsch lukt vid behov när kattlådan används.

Att använda EverClean är enkelt, fyll bara upp kattlådan med ett rikligt lager, ca. 10 cm upp från botten, av EverClean kattsand. Eftersom EverCleanklumparna lägger sig på ytan och eliminerar odör behöver du inte byta ut all sand och rengöra lådan lika ofta som med vanlig kattsand. 10 kg EverClean motsvarar cirka 40 kg vanlig kattsand, så det blir billigare i längden att köpa en bra sand.  På så vis sparar du både tid och pengar. OBS! EverClean kattsand ska alltid slängas i soporna och får inte spolas ner i toaletten.
Fyll på med EverClean efterhand som det sjunker i lådan.