STANDARDT BLODMJÖL

I lager.

99.00 SEK

Standardt Blodmjöl är en ren naturprodukt och innehåller naturliga mineraler som järn. Blodmjöl innehåller även andra ämnen som är viktiga, så som t.ex. Selen, Zink, Koppar och Magnesium.

Blodmjöl rekommenderas framförallt till ungdjur, dräktiga och de som motionerar mycket för att hjälpa till att bygga muskelmassa. Blodmjölet fungerar genom att stimulera bildandet av röda blodkroppar och är en viktig del av upprätthållandet av kroppens naturliga försvar.

Dessutom bidrar det till en ökad syresättning som stimulerar tillväxt av muskulatur och kondition samt kan ge kraftigare, tätare och glansigare päls.

Standardt Blodmjöl rekommenderas att tillsättas om du lagar egen mat och använder vitt kött.  Tänk på att blanda i Standardt Blodmjöl först när maten har kallnat för att inte förstöra ingredienserna. Blodmjöl rekommenderas att tillsättas vid egen matlagning när du använder vitt kött som kyckling, kalkon eller fläsk, lamm, vom och fisk. Detta för att ovanstående råvaror är blodfattiga och därför behöver dessa ofta kompleteras med blod och järntillskott vid egen matlagning.

Blodmjöl är en svensktillverkad produkt och godkänd av Jordbruksverket samt innehåller endast råvaror som är kontrollerade och godkäna enligt svenska regler och lagar.

Standardt Blodmjöl passar även utmärkt till viltspårning. Använd då ca 1 matsked Blodmjöl till 1dl vatten.

  • Ren naturprodukt.
  • Främjar bildandet av röda blodkroppar.
  • Rekommenderas framförallt till unga djur, dräktiga och hårt arbetande djur.
  • Passar både hund och katt.
  • Standardt blodmjöl finns tillgängligt i förpackning om 300 g & 1 kg.
  • Blodmjöl (Hemoglobin 100%)
Protein89,1%
Järn2700mg/kg