Buddycare Kelp Formula 250ml

I lager.

259.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Vi förstår alla hur viktigt det är med kärlek och omsorg när det kommer till våra fyrbenta vänner. Kelp Formula är här för att komplettera det dagliga omhändertagandet av din hund eller katt på ett skonsamt och naturligt sätt.

Denna speciella kosttillskott för hundar har tagits fram av våra hundspecialister med ett fokus på kvalitet. Den kommer i en lättanvänd pulverform som kan strös över eller blandas in i din vovves mat, oavsett om det är våtfoder eller torrfoder.

Formulan är noggrant framtagen med en ingredienslista som prioriterar renhet och kvalitet. Huvudingrediensen är algsorten Ascophyllum nodosum (blåstång). Denna alg är inte bara känd för sitt rika innehåll av vitaminer, mineraler, aminosyror och antioxidanter, utan även för dess miljövänliga produktionsprocess som hjälper till att minska CO2-nivåer i atmosfären.

Burken du får hem innehåller 250ml av Kelp Formula. För bästa resultat rekommenderar vi ett dagligt intag av 5ml per 10kg kroppsvikt. Kelp Formula är passande för både hundar och katter från 12 veckors ålder, men bör undvikas av hundar med sköldkörtelproblem.

Passar alla hundar och katter från 12 veckor. Ej till hundar med sköldkörtelrubbning.