St Hippolyt High Performer® 3 kg- för bättre prestation

I lager.

989.00 SEK

För bättre prestation
Fodertillskott med dokumenterad effekt på högpresterande hästar. High Performer ökar cellens egen produktion av cellbeskyddande ämnen (glutation och superoxiddismutas). Stor antioxidanteffekt som främjar återhämtning efter arbete och ökar uthålligheten under arbete.

  • Innehåller nukleotider som stimulerar celltillväxt
  • Stöder återhämtning efter hårt arbete
  • Ej karens

Högpresterande
För att säkerställa en maximal koncentrationsförmåga, prestationsförmåga och snabb återhämtning behövs vitalitet och styrka i cellernas kraftverk.

Nukleotider, som är cellernas grundläggande byggsten, understödjer denna kraft och ger samtidigt ett avslappnat nervsystem. DNA-strängen i den enskilda cellen hos en häst är en meter lång och behöver tre miljarder nukleotider för att säkra en korrekt celldelning. Kroppens egen produktion av nukleotider kan under vissa förhållanden vara otillräcklig. I sådana belastande situationer kan hästen hjälpas genom att tillföras högupptagliga nukleotider via fodret. High Performer kombinerar närings-och vitalämnena i SuperCondition med de unika möjligheterna i PSB®-komplexet och oligopeptider.

PROTEIN I REN FORM
Oligopeptiderna i High Performer skiljer sig från protein genom att endast bestå av aminosyror och är ett resultat av många års grundforskning på ett amerikanskt universitet. Genom att kombinera dem med PSB®-nukleotider, uppnås ett bättre utnyttjande av hästens prestations- och återhämtningspotential.

ANVÄNDNING AV HIGH PERFORMER
Tillsammans med grundfodring kan High Performer bidra med imponerande fodringsresultat. High Performer ger fördelar till hästar inom alla grenar av hästsporten

TILL TÄVLINGSHÄSTAR:
De tilsatta PSB®-nukleotiderna är väldigt användbara för tarmväggens återhämtning, varpå den avgörande effektiviteten av tarmen understöds och utnyttjandet av fodret hos de högpresterande tävlingshästarna förbättras. I utfodringförsök med tävlingshästar kunde följande resultat noteras:

– Bättre uthållighet och prestationer
– Ökade kraftreserver vid samling
– Större arbetsglädje och avspändhet
– Mindre trötthet och mindre slitage på organen
– Snabbare och bättre återhämtning
– Mindre mottaglighet för infektioner
– Ej karens

TILL AVELSHÄSTAR
– Bättre fertilitet
– Understödjer embryonalutvecklingen och vävnadsuppbyggnaden under dräktighet
– Bättre kroppslig konstitution hos svaga och nedsatta ston efter fölning
– Ökad mjölkproduktion vid laktationsproblem

TILL ÅTERHÄMTNING
– Snabbare återhämtning efter kolik och svåra operationer
– Understödjer immunsystemet vid infektioner
– Understödjer vävnadsåterhämtningen vid slitage och skador

Ca 15 g per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med det dagliga fodret. Vid ökat behov kan det i kortare perioder ges dubbel mängd.

OBS: Detta kompletteringsfoder har ett högre innehåll av vitaminer och mineraler än ett vanligt kompletteringsfoder och ska därför som mest utgöra 3,3 % av hästens foderstat (inklusive hö). Vänligen följ utfodringsrekommendationen.

1 liter = ca 750 g
1 mått = 110 g

SAMMANSÄTTNING

Majsgroddar, jästextrakt (nucleotider), protein-hydrolysat, fullkornskornflingor, vört, kallpressade oljor (linfrön, solroskärnor), lättkrossade oljefrön(linfrön, solroskärnor, nigellafrön), magnesium (som fumarat, oxid), öljäst, morötter, kalciumkarbonat (marint och mineraliskt), vitlök, ärtprotein