IAMS Multi-Cat +1. Lax & Kyckling 15 kg

I lager.

899.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Iams Multi-Cat Norwegian Salmon & Chicken är ett torrfoder för dig med fler katter.


Olika katter har olika behov, och dessa behov tillgodoses av Iams Multi-Cat. Oberoende av dina olika katters åldrar och storlekar kan de njuta av ett högkvalitativt foder som bidrar till att katterna får ett rikt och friskt liv.

Iams torrfoder är en produkt av mer än 60 års erfarenhet och kärlek till katten.

Multi-Cat Norwegian Salmon & Chicken har smak av både lax och kyckling för att stimulera matlusten hos flera olika katter på en gång. Fodret har en hög proteinhalt för starka muskler och måttliga mängder fett för att minska risken för viktuppgång.

Med ett innehåll av naturlig cellulosa minskar risken för hårbollar, och den höga halten av vitamin E stärker kattens immunförsvar. Kattens matsmältningssystem främjas av sockerbetsfibrer och FOS.

Multi-Cat är särskilt framtaget för att uppfylla de näringsbehov som uppstår i ett hem med många katter.

 1. Upplev fördelarna med Iams Multi-Cat!
  •  Kyckling och Laxsmak - Stimulerar olika katters matlust
  •  Bitar med två formprofiler - Appellererar till olika katters känsla och smak
  •  Hög proteinhalt - Ger starka muskler
  •  Måttliga mängder fett - Hjälper till att reducera risken för viktökning
  •  L-karnetin - Främjar fettförbränning
  •  Hårbollskontroll - Naturlig cellulosa för att minska mängden hårbollar
  •  Sockerbetsfibrer och FOS - Främjar ett friskt matsmälningssystem
  •  Hög halt vitamin E - Stödjer kattens alla immunceller
  •  Tandstenskontroll - Hjälper till att minska uppbyggnaden av tandsten

Det är dessutom viktigt att veta att varje påse av Iams Multi-Cat också är en produkt av över 60 års erfarenhet, kärlek och genuina engagemang för dig och dina katter.

Att ha en katt är alltid speciellt, och att ha två eller fler betyder helt enkelt mer kärlek och ännu mer glädje. Ett hem med flera katter kan innebära att man måste tillgodose ett bredare och mer komplex näringsbehov. Iams har specifikt satt samman Multi-Cat för de behov ett hem med flera katter har. Oberoende av ålder, storlek eller form, kan alla dina katter få njuta av ett foder av högsta kvalitet för ett rikt och friskt liv.

Iams Multi-Cat har särskilt framtagit för att uppnå de näringskrav som uppstår i ett hem med många katter och för att bygga upp en optimal mängd slanka muskler och hjälpa till att förbränna överskottsfett. Foderkulorna i Iams Multi-Cat finns i två former och i två smaker: Kyckling och lax, för att förse katten med större variation.

Ingredienser: 

Kyckling och kalkon torkat: 42% (kyckling 25%, en naturlig källa till taurin), majs, fläskfett, hirs, cellulosapulver (4,6%), torkad sockerbetsmassa (4,6%), lax (4%), ris, kycklingsås, fruktooligosackarider (0,7% ), kaliumklorid, torkad bryggerijäst, glukosamin (från djurvävnad) (429 mg / kg).

Näringstillsatser:
Vitamin A (59 866 IE/kg), Vitamin D3 (1721 IE/kg), Vitamin E (148 mg/kg),  L-larnitin (48 mg/kg), Taurin (985 mg/kg), Koppar (II)-sulfat-Pentahydrat (Koppar) (37 mg/kg), Mangansulfat-Monohydrat (Mangan) (13 mg/kg), Kaliumjodid (Jod) (1,6 mg/kg), Zinkoxid (Zink) (133 mg/kg). Surhetsreglerare: Natriumbisulfat: 1%.

Analys: Protein 36.00%, fett 17.00%, Omega 6-fettsyror 2.53%, Omega 3-fettsyror 0.34%, Råaska 7.50%, Växttråd 4.70%