Eukanuba Dog Mature Large Breed +5 år 15 kg

I lager.

899.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Hundfoder med kyckling, för äldre stora hundraser över 25 kg. Komplett hundmat till storvuxen gammal hund som är över 5 års ålder.

Eukanuba torrfoder är rikt på färsk kyckling och perfekt för stora hundar i ålder 6 till 9 år. De utvalda ingredienserna ger skräddarsydd näring för att stödja din hunds hälsosamma åldrande. Den skräddarsydda fiberblandningen med prebiotisk FOS och betmassa främjar en hälsosam matsmältning. Eukanuba främjar även frisk hud och skinande päls tack vare de naturliga källorna till omega 6 och omega 3. Glukosamin och kalcium hjälper till att upprätthålla friska leder och starka ben. Fodret innehåller även antioxidanterna vitamin E och C för att hjälpa till att stödja hundens immunförsvar.

Information

Dessutom främjar Eukanubas unika sexkantiga foderkulor och tandvårdssystemet DentaDefense rena, friska tänder på lång sikt. L-Karnitinet som finns i Eukanuba hjälper till att minska kroppsfett och hjälper din hund att bibehålla en optimal vikt, vilket resulterar i mindre belastning på lederna. Fodret är ett komplett och balanserat helfoder. Avancerad näring för stora hundar i medelåldern för att stödja en optimal hälsa och fysik, samt främja ett livslångt välbefinnande.

Varubeskrivning

Komplett torrmat speciellt utformad för den större seniorhunden och extra storvuxna (giant) hundraser.

Egenskaper

Prebiotisk FOS & betmassa för att stödja en sund matsmältning. Naturliga källor till omega-6 och omega-3 för frisk hud och päls. Glukosamin och kondroitin för att bibehålla friska leder och stödja aktiv rörlighet. Antioxidanterna E- och C-vitamin för att bidra till att stödja immunförsvaret. Särskild form på foderbitarna och unik DentaDefense-teknik bidrar till att hålla tänderna rena och friska. L-karnitin för att hjälpa till med viktkontroll.

Produktinformation

Torrfoder för Large Breed 25-40 kg (6 år till 9 år) och XLarge Breed över 40 kg (5 år till 8 år).

Faktabeskrivning

Seniorhundar av Large Breed 25-40 kg, 6 år till 9 år. Seniorhundar av XLarge Breed 40kg+, 5 år till 8 år.

Innehållsförteckning

Färsk kyckling (17%), torkad kyckling och kalkon (17% inklusive kyckling 10%, en naturlig källa till glukosamin, kondroitinsulfat och taurin), majs, vete, majsgryn, havre, korn, durra, fett av fjäderfä, torkad betmassa (2.1%), fiskmjöl (en naturlig källa till omega-3-fettsyror), hönssås, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat 0.34%), torkat helägg, fruktooligosackarider (0.25%, ett naturligt prebiotikum), bryggeritorrjäst (en naturlig källa till B-vitaminer och selen), glukosamin (från animaliska vävnader) (0.04%), kondroitinsulfat (0.004%).

Analytiska Beståndsdelar

Protein 23,5%, Fettinnehåll 10,5%, Omega 6-fettsyror 2,4%, Omega 3-fettsyror 0,32%, Råaska 6,50%, Växttråd 1,9%, Kalcium 1,35%, Fosfor 1,08%

ikt.