Eukanuba Dog Mature Medium Breed +7 år 15 kg

I lager.

899.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Hundfoder med kyckling, för äldre medelstora hundraser 10-25 kg. Komplett hundmat till mellanstor gammal hund som är över 7 års ålder.

Eukanuba torrfoder är rikt på färsk kyckling och perfekt för medelstora hundar från 7 till 10 år. De utvalda ingredienserna ger skräddarsydd näring som stödjer ett hälsosamt åldrande för din hund. L-Karnitinet som finns i Eukanuba torrfoder hjälper till att minska kroppsfett och hjälper din hund att bibehålla en optimal vikt, vilket resulterar i mindre belastning på lederna. Den skräddarsydda fiberblandningen med prebiotisk FOS och betmassa främjar en hälsosam matsmältning. Eukanuba främjar även frisk hud och skinande päls tack vare de naturliga källorna till omega 6 och omega 3. Innehåller glukosamin för att bibehålla friska leder och kalcium för att bibehålla ett starkt skelett. Fodret innehåller antioxidanterna vitamin E och C för att hjälpa till att stödja hundens immunförsvar.

Information

Dessutom främjar Eukanubas unika sexkantiga foderkula och tandvårdssystemet DentaDefense rena, friska tänder på lång sikt. Fodret är ett komplett och balanserat helfoder. Avancerad näring för medelålders hundar av medelstor ras för att stödja en optimal kroppskondition och ett livslångt välbefinnande.

Varubeskrivning

Komplett torrmat speciellt utformad för den mellanstora seniorhunden.

Egenskaper

L-karnitin för att bidra till att bibehålla en hälsosam vikt. Skräddarsydd fiberblandning inklusive FOS och betmassa för att bidra till att stödja en frisk matsmältning. Naturliga källor till omega-6 och omega-3 för frisk hud och päls. Glukosamin för att bidra till att bibehålla friska leder och kalcium för att bidra till att bibehålla ett starkt skelett. Antioxidanterna E- och C-vitamin för att bidra till att stödja immunförsvaret. Särskild form på foderbitarna och unik DentaDefense-teknik bidrar till att hålla tänderna rena och friska.

Produktinformation

Torrfoder för Medium Breed 10-25 kg (7+ år).

Faktabeskrivning

Seniorhundar av Medium Breed 10-25 kg, 7 år till 10 år.

Innehållsförteckning

Torkad kyckling och kalkon (19% inklusive kyckling 11%, en naturlig källa till glukosamin, kondroitinsulfat och taurin), färsk kyckling (19%), majs, vete, havre, korn, durra, torkad betmassa (2.9%), fett av fjäderfä, fiskmjöl (en naturlig källa till omega-3-fettsyror), hönssås, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat 0.33%), torkat helägg, fruktooligosackarider (0.24%, ett naturligt prebiotikum), glukosamin (från animaliska vävnader) (0.04%).

Analytiska Beståndsdelar

Protein 26 %, Fettinnehåll 12 %, Omega 6-fettsyror 2,7 %, Omega 3-fettsyror 0,37 %, Råaska 6,4 %, Växttråd 2,1 %, Kalcium 1,35 %, Fosfor 1,11 %

Dosering

Se utfodringstabell. Utfodringsrekommendationerna är ungefärliga riktlinjer. De faktiska behoven kan variera. Anpassa hundens utfodringsmängd för att bibehålla en optimal kroppsvikt.