Eukanuba Daily Care Adult Sensitive Skin All Breeds Fish & Egg 12 kg

I lager.

879.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Eukanuba Dog Dry Food Daily Care Adult Sensitive Skin All Breeds Fish & Egg 12kg

Hundfoder med fisk och ägg, för alla vuxna hundraser med känslig mage och tendens till foderintolerans. Komplett hundmat till hund som är över 1 års ålder med allergiska besvär kopplade till födoämnen.

Eukanuba Daily Care torrfoder för hundar med känslig hud; sammansatt för att begränsa mängden ingredienser som kan orsaka klåda. Fodret är allergivänligt [Tillverkat i en fabrik som också hanterar spannmål] och är speciellt sammansatt för känsliga hundar och använder därför bara en enda proteinkälla (fisk). Dessutom berikas sammansättningen med naturliga källor av omega 6 och 3 för frisk hud och päls.

Information

Den speciella sexkantiga pelletsformen tillsammans med det unika DentaDefense hjälper till att hålla tänderna rena och friska. Eukanuba Daily Care torrfoder för hundar med känslig hud är rik på fisk. Denna naturliga källa av högkvalitativt protein främjar smidiga och starka muskler. Den skräddarsydda fiberblandningen av prebiotika och betmassa främjar också en sund matsmältning. Maten är 100 % komplett och balanserad och är perfekt för vuxna hundar av alla raser.

Varubeskrivning

Komplett torrmat för födoämnesallergi, speciellt utformad för hunden som behöver allergivänligt.

Egenskaper

Allergivänligt*: en enda proteinkälla (fisk) *Tillverkat i en fabrik som också hanterar spannmål. Naturliga källor till omega 6 och 3 för frisk hud och päls. Särskild form på foderbitarna och unik DentaDefense-teknik bidrar till att hålla tänderna rena och friska. Rikt på fisk - en naturlig proteinkälla som bidrar till att stödja smidiga muskler. Prebiotika (FOS) och betmassa för att bidra till en hälsosam matsmältning.

Produktinformation

Torrfoder för Small Breed -10 kg (1+ år), Medium Breed 10-25 kg (1+ år), Large Breed 25-40 kg (1+ år) och XLarge Breed 40kg+ (1+ år). Fisk som enda proteinkälla, foderallergi.

Faktabeskrivning

Small Breed -10 kg, över 1 år. Medium Breed 10-25kg, över 1 år. Large Breed 25-40 kg, över 1 år. XLarge Breed 40kg+, över 1 år.

Innehållsförteckning

Majs, fiskmjöl (22%), grisfett, torkad betmassa (2.9%), fisksky, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat 0.38%), fruktooligosackarider (0.28%), bryggeritorrjäst.

Analytiska Beståndsdelar

Protein 22% Fettinnehåll 14,0% Omega 6-fettsyror 2,23% Omega 3-fettsyror 0,62% Råaska 5,8% Växttråd 1,8% Kalcium 0,95% & Fosfor 0,79%

Dosering

Se utfodringstabell. Utfodringsrekommendationerna är ungefärliga riktlinjer. De faktiska behoven kan variera. Anpassa hundens utfodringsmängd för att bibehålla en optimal kroppsvikt.

Bruksanvisning

När du utfodrar med Eukanuba för första gången bör du introducera det gradvis i hundens kost under en period på 4 dagar. Din hund kan äta mer eller mindre beroende på ålder, temperament och aktivitetsnivå. Ha alltid gott om färskt vatten så att din hund kan dricka när den vill.

Skötselråd

Se till att hunden alltid har fri tillgång till friskt vatten.

Rekommendation

Utfodringstabellen erbjuder en utgångspunkt och justeras enligt behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten

Användning

Mot hudproblem.