ESSENTIAL BALANCE 10 kg - en proteinkälla

I lager.

819.00 SEK

ESSENTIAL BALANCE är ett helfoder med en proteinkälla där de viktigaste ingredienserna är kalkon, ris och havre, alltså inte spannmålsfritt.BALANCE är helt annorlunda jämfört med våra övriga måltider, därför är det viktigt att du läser följande text nog innan du väljer BALANCE.

Innehåll:Torkad och färsk kalkon, ris, havre, linfrö, leverfond, kalkonfett, betmassa, alfalfagroddar, vitaminer och mineraler, laxolja, tång, endiv- och yuccaextrakt, kalciumkarbonat. Glukosamin (185 mg/kg), Kondroitinsulfat (130 mg/kg).

Klicka HÄR för broschyr

BALANCE erbjuds som en lösning på fyra olika situationer

1: Man vill ha en måltid med lågt proteininnehåll. BALANCE innehåller bara 20 % protein. Om man blandar BALANCE med någon av LIVING-måltiderna kan du själv öka proteininnehållet något. En fjärdedel NAUTICAL LIVING ger t.ex. ett proteininnehåll på 22,5 %.

2: Man vill lösa problem med lös avföring. Kombinationen av kalkon, ris och havre är en specialsammansättning för att balansera magen. ESSENTIAL BALANCE kan serveras som enda måltid eller blandas med våra övriga måltider. Det sista alternativet vid ihållande problem.

3: Man vill få en måltid från ESSENTIALS som är mer ekonomiskt fördelaktig. Ett alternativ för alla som valt bort ESSENTIALS på grund av priset, men som uppskattar våra värderingar, affärsidén och de resultat som vi skapar för våra kunder. Storförbrukare utan möjlighet att använda ESSENTIALS fullt ut har nu fått en ny möjlighet. Detta är speciellt viktigt om man ger BALANCE som komplement till våra andra måltider för aktuella livssituationer, exempelvis med NAUTICAL vid allergi och hud-/pälsproblem, CONTOUR till steriliserade hundar, LARGE BREED till stora valpar, osv.

4: BALANCE är en måltid med en enda proteinkälla. BALANCE är ett bra val vid allergi mot t.ex. ägg, kyckling, lamm, ox- eller fiskprotein kombinerat med ett önskemål om att kunna servera ESSENTIALS. Läs själv genom listan med ingredienser eller kontakta oss för rådgivning. Komplettera ev. med färska proteinkällor som hunden inte reagerar på för att kunna öka proteininnehållet.

Pris och kvalitet hänger samman. Med BALANCE får du en mycket bra produkt för pengarna, bara det att vi använder kalkon som huvudsaklig ingrediens innebär att ligger före konkurrenterna i samma prisklass. Men BALANCE är inte en fullfjädrad ESSENTIALS måltid och prisskillnaden innebär att måltiden inte är BOF Approved, inte är 100 % fritt från spannmål eller har lika många ingredienser i påsen. Detta bidrar till att understryka hur mycket mer ESSENTIALS erbjuder i våra måltider jämfört med de mesta sålda konkurrentprodukterna.

PRODUKTBESKRIVNING

Tillagat med färsk och torkad kalkon
30,0 %
Varav färsk
20,0%
Protein
20,0%
Fett
10,0%
Mineraler/råaska
7,0%
Fibrer
4,0%
Vatten
8,5%
Omega6
1,9%
Omega3
0,8%
Kalcium
1,4%
Fosfor
0,9%
Kcal/Kg
3300

PORTIONSSTORLEKAR

kg
2kg
5kg
10kg
15kg
20kg
25kg
30kg
40kg
50kg
60kg
70kg
80kg
24 h
50g
100g
175g
240g
300g
350g
400g
500g
600g
700g
775g
850g