WAP: 6 [Pälstvätt känslig] 250 ml Seaweed / Calendula / Rosechip / Chamomille VEGAN

I lager.

270.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Hundschampo för känslig hud – mot klåda och mjäll.

WAP:6 är ett hundschampo för känslig hud och skadad hud. Det är ett ekologiskt hundschampo som passar hundar med klåda och allergier. Kombinationen sjögräs, havreolja, ringblomma, kamomill och nyponfröolja lugnar irritationen i pälsen och återfuktar huden på djupet. Schampots återfuktande egenskaper motverkar mjäll och klåda i pälsen. Rekommenderas även till valpar, som naturligt har en känsligare hud.

Wap:6 Hundschampo för känsliga hundar är berikat med: Sjögräs / Ringblomma / Nyponfrö / Kamomill

250 ml

  • Passar känsliga hundar
  • Motverkar kliande & hudirritation
  • Lugnande och läkande
  • Doftfri

Precis som oss människor kan hundar ha känslig hud. WAP: 6 är speciellt designad för att skonsamt rengöra din hunds päls, samtidigt som den ger en lugnande och läkande effekt.

De naturliga, ekologiska och veganska ingredienserna gör produkten lämplig för regelbunden användning, oavsett om du är ute i naturen eller hemma i badrummet. 

Formulan är berikad med sjögräs, havreolja, ringblomma, kamomill och nyponfröolja som har läkande och närande egenskaper för din hunds hud och päls.

Den aktiva ingrediensen bis-diglyceryl polyacyladipat-1 låter kanske lite skum, men det är faktiskt ett effektivt växtbaserat alternativ till lanolin – en fuktgivande ingrediens som är vanligt förekommande i hud- och hårvård. 

Innehåll

Aqua (water), Coco Glucoside, Cocamidopropyl betaine, Bis-Diglyceryl polyacyladipate-1, Vegetable Glycerine, Caprylic/capric triglyceride, Xanthan gum, Maris Sal, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Argania spinosa kernel oil,  Avena Sativa Kernel Oil, Rosa rubiginosa seed oil, Fucus Vesiculosus Extract, Calendula officinalis flower extract, Chamomila recutita flower extract, Helianthus annuus seed oil, D-a-Tocopherol, Lacid acid.