STANDARDT LÄKOTVÄTT - återfettande klorhexidinschampo 250 ml

I lager.

165.00 SEK

Standardt Läkotvätt är ett två-i-ett schampo och balsam. Läkotvätt gör rent på djupet och reparerar samtidigt som det är både milt, skonsamt och återfettande samt antiseptiskt.

Läkotvätt är ett återfettande klorhexidinschampo som skyddar och vårdar känslig hud och päls. Används framförallt vid allergisymptom så som kliande, känslig, sårig, inflammerad, mjällig, torr, fet, svampangripen hud och päls. Men kan också användas till de hundar och katter som har återkommande behov av behandling och i förebyggande syfte. Läkotvätt motverkar även uttorkning som lätt sker vid behandling med klorhexidinschampo.

Läkotvätt är fritt från sulfater, parabener, silikon, citronsyra och helt parfymfri.

  • Två i ett, schampo & balsam.
  • Utmärkt mot allergisymptom.
  • Djuprengörande & återfuktande.
  • Parfymfri.
  • Tillverkad i Sverige.
  • Standardt Läkotvätt finns tillgänglig i förpackning om 250 ml.

Innehåll Vatten, sodium, glycerin, lanolin, klorhexidin, mjölksyra, D-pantenol, potassium, vegetabilisk olja, kalcium.

Hur du använder Läkotvätt Borsta och karda ur tovig och lös päls innan tvätt/bad. Blöt päls och hud med ljummet vatten, tillför schampo och massera in. Skölj sedan ur och upprepa schamponeringen. Låt schampot sitta i ca 2-5 minuter. Skölj därefter noggrant och använd rikligt med frisk vatten. Torka gärna med fön. Viktigt att både hud och päls blir helt torr. Kom ihåg att föna igen efter ca en timme då päls efterfuktar.

Schamponera 2-3 ggr/veckan vid problem eller efter behov.