Lickin' Layers Nivå 2 - ⌀26 cm Nina Ottosson

I lager.

349.00 SEK

Lickin' Layers är ett pussel spel av Nina Ottosson från Outward Hound 

- Svårighetsgrad 2. Hunden ska jobba sig ner genom de tre roterande lagren med 100 godisfack, genom att snurra var och en för att hitta mat eller hundgodis. 

Med över 100 godisfack kommer denna hund pussel leksak att hålla hundarna sysselsatta och engagerade. Den har tillräckligt med utrymme för att kunna användas som en långsam ”matskål” för att förlänga måltiderna och uppmuntra din hund att äta i en långsammare, hälsosammare takt. 

Perfekt för både torrfoder, hundgodis, våt foder och raw food, det är lätt att smeta ut det genom att ta isär de tre lagren och fylla varje lager med din hunds favorit mat.

Öka utmaningen genom att frysa Lickin' Layers med tex naturell yoghurt och något gott som tex hundgodis, kycklingbitar mm. Att slicka har en lugnande effekt på hundar. Pussel spel hjälper hundar att använda sina naturliga instinkter och beteenden genom mental stimulering, och Lickin' Layers ger en naturlig mat berikning som hundar behöver och mår bra av! 

Lickin' Layers är gjord av livsmedelssäkra material fria från BPA, PVC och ftalater. Spela säkert: Ingen leksak är oförstörbar. Lämna inte hunden ensam med leksaker/spel som innehåller mat/godis. Ta bort och byt ut leksaken om den är skadad. Lätt att rengöra och ta isär: Ta isär de 3 lagren och rengör dem för hand med varmt vatten och diskmedel.

 Dimensioner: 26 cm x 26 cm x 6 cm / 10.35 x 10.35 x 2.5 in 

Produktsäkerhet SÄKERHET OCH OMSORG: ÖVERVAKA ALLTID din hund noga, lär din hund hur spelet fungerar. Lämna inte din hund ensam med ett godis pussel, låt inte din hund tugga på spelet eller bitarna. Inspektera för skador och ta bort om den är trasig. Endast för hundar, inte en barnleksak. När den är tom, lägg undan den till nästa övervakade användning