MUSH Vaisto® Grön Freeze-Dried (nöt-gris-kyckling)

I lager.

179.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

MUSH Vaisto Grön Freeze-Dried (nöt-gris-kyckling) är ett frystorkat helfoder för hundar med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats samtidigt som tillverkningsmetoden bevarar dess smak och näringsämnen – perfekt att ta med sig på resor, utställning, tävling och vandring.

Vaisto Grön Freeze-Dried är en frystorkad version av Vaisto Grön. Ett milt och gott helfoder för vuxna hundar som innehåller lite mindre mängd ben och mer nötvom, vilket gör att det även passar för hundar med känslig mage och äldre hundar som har en långsammare matsmältning.

ENKELT ATT ANVÄNDATillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – redo att serveras till hunden! Finns i påse på 250 gram och 800 gram. Exempel på utfodringsmängd hittar du under utfodringsanvisningar.

INGREDIENSER

Nötkreatur 40 % (kött, mage, hjärta, lunga, senor, brosk), gris 27 % (kött, hjärta, lunga, lever, ben, brosk), kyckling 23 % (kött, ben, muskelmage, lever, brosk), grönsaker, frukter och oljor 10 % (broccoli, sallad, äpple, morot, kallpressad solrosolja, camelinaolja).

Förvaras i rumstemperatur skyddad från fukt. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.