MUSH Vaisto Cat® Vit Fryst helfoder (nöt-gris) SKICKAS EJ!

I lager.

75.00 SEK

Säljs endast i butik. SKICKAS EJ.

Om du har Bonuscard Säg till i kassan

MUSH Vaisto Cat® Vit (nöt-gris) är ett helfoder för vuxna katter och passar speciellt när du vill ge din katt ett alternativ utan kyckling. Benhalten i Vaisto CAT vit är lite lägre än i de två andra Vaisto CAT-sorterna. Det är en smakrik och god produkt. 3 % ben och 5 % lever.

Innehåller naturligt taurin från hjärta och lungor.

  • MUSH Vaisto Cat® – ett komplett helfoder
  • Återförslutningsbar påse och smidiga köttbullar à 25 g – enkelt att portionera!
  • Produkterna är 100 % naturliga. Inga tillsatser, konserveringsämnen eller spannmål.
  • Produkterna är råfrysta, vilket bevarar de naturliga näringsämnena.

Sammansättning: Nöt 56 % (kött, hjärta, lungor, lever, brosk, blod), gris 42% (hjärta, kött, ben, njure, brosk), kallpressad solrosolja, alger.

HUR MYCKET ÄTER MIN KATT?

Din katt behöver äta 2–5 % av sin vikt i råfoder per dag, beroende på ålder och aktivitetsnivå. Portionsbitarna väger ungefär 25 gram och gör det enkelt att portionera upp maten. Dela upp maten på 2–3 måltider till den vuxna katten och ställ in den mat katten inte ätit i kylskåpet. Låt inte maten stå framme i värmen om katten inte äter upp allt. Kattungar och dräktiga/digivande katter behöver äta oftare och bör serveras mat 4–6 gånger per dag.

HUR GER JAG MATEN?

Maten kan serveras tinad, fryst eller mitt emellan. En del katter vill eller kan inte äta kall mat, servera den då rumstempererad men värm aldrig upp maten i till exempel mikrovågsugn. En del näringsämnen är värmekänsliga och smältbarheten kan förändras vid upphettning.

RIKTGIVANDE DOSERINGSTABELL FÖR NORMALAKTIV KATT, BERÄKNAD PÅ 2,5 % AV KATTENS VIKT.

Kattens viktAntal köttbullar
kgper daggram
2250
3375
44100
55125
66150
77175
88200

MUSH är både enkelt och tryggt att använda. Det enda du behöver göra är att tina och servera. Vi rekommenderar att du tinar MUSH i kylen i en ask med tättslutande lock. Om du tinar i rumstemperatur bör produkten användas inom 12 timmar. Produkterna får inte tinas i mikro: när benen hettas upp blir de hårda och vassa och kan skada din hund.

FÖRVARING

Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C.

SISTA FÖRBRUKNINGSDAG:

Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.