MUSH Hellä® Nöt- Fryst helfoder SKICKAS EJ!

I lager.

109.00 SEK

Säljs endast i butik. SKICKAS EJ.

Om du har Bonuscard säg till i kassan.

MUSH Hellä® Nöt är ett funktionellt helfoder med högt proteininnehåll för vuxna hundar. De fermenterade grönsakerna i fodret är rika på mjölksyrabakterier som är viktiga för tarmens välmående. Även en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja är tillsatt, vars nyttiga fettsyror stöder kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande.

Produkten är balanserad med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter som stöder hundens allmänna välmående.

Hellä Nöt passar utmärkt till arbetande, tävlande eller annars mycket aktiva hundar. Eftersom Hellä Nöt är benfritt och endast innehåller en proteinkälla är fodret också ett utmärkt alternativ för hundar med allergier eller känslig mage.

INGREDIENSER

Nötkreatur 90,5% (kött, vom, hjärta, strupe, lever), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2,5% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, maskros, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk- och olivolja 1,2%.

Tips! Boosta med Hellä – ge fodret som en kur (en till tre månader) när hunden har en jobbig period, inför en tuff tävling eller för att ge den där lilla extra boosten till pälsen före utställning! Hellä passar även till hundar som ska börja med råfoder, också till små valpar som ska introduceras till fast föda passar benfria Hellä utmärkt som infasningsfoder innan övergången till Vaisto Puppy.

MUSH är både enkelt och tryggt att använda. Det enda du behöver göra är att tina och servera. Vi rekommenderar att du tinar MUSH i kylen i en ask med tättslutande lock. Om du tinar i rumstemperatur bör produkten användas inom 12 timmar. Produkterna får inte tinas i mikro: när benen hettas upp blir de hårda och vassa och kan skada din hund.

Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.