MUSH Hellä® Kyckling- Fryst helfoder 1 kg

I lager.

99.00 SEK

Säljs endast i butik. SKICKAS EJ.

Om du har Bonuscard säg till i kassan.

MUSH Hellä® Kyckling är ett funktionellt och fettsnålt helfoder för vuxna hundar. De fermenterade grönsakerna i fodret är rika på mjölksyrabakterier som är viktiga för tarmens välmående. Även en högkvalitativ blandning av omega-3 fisk- och olivolja är tillsatt, vars nyttiga fettsyror stöder kognitiva funktioner och är bra för pälsens, hudens och hjärtats välbefinnande.

Produkten är balanserad med en naturlig vitamin- och mineralmix bestående av noggrant sammansatta örter och växter som stöder hundens allmänna välmående.

Hellä Kyckling passar utmärkt till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. Eftersom Hellä Kyckling är benfritt och endast innehåller en proteinkälla är fodret också ett utmärkt alternativ för hundar med allergier eller känslig mage.

Tips! Boosta med Hellä – ge fodret som en kur (en till tre månader) när hunden har en jobbig period, inför en tuff tävling eller för att ge den där lilla extra boosten till pälsen före utställning! Hellä passar även till hundar som ska börja med råfoder, också till små valpar som ska introduceras till fast föda passar benfria Hellä utmärkt som infasningsfoder innan övergången till Vaisto Puppy.

Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.