MUSH Hellä Freeze-Dried® Kyckling 250 gr

I lager.

199.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

MUSH Hellä Freeze-Dried® Kyckling är ett frystorkat helfoder för hundar med samma höga näringsvärde och kvalitet som vanligt råfoder. Tack vare att fodret är frystorkat har det låg vikt och tar liten plats samtidigt som tillverkningsmetoden bevarar dess smak och näringsämnen – perfekt att ta med sig på resor, utställning, tävling och vandring.

  • Hellä Freeze-Dried Kyckling är en frystorkad version av Hellä Kyckling som är ett funktionellt och fettsnålt helfoder.
  • Förutom kött innehåller fodret fermenterade grönsaker rika på nyttiga mjölksyrabakterier, en exklusiv blandning av omega-3 fisk- och olivolja och kalcium från äggskal. Produkterna är balanserade med en naturlig vitamin- och mineralmix av noggrant sammansatta örter och växter.
  • Hellä Freeze-Dried Kyckling passar utmärkt till hundar som återhämtar sig från sjukdomar och vid rehabilitering och viktkontroll. Eftersom Hellä Kyckling är benfritt och endast innehåller en proteinkälla är fodret också ett utmärkt alternativ för hundar med allergier eller känslig mage.

ENKELT ATT ANVÄNDA Tillsätt ljummet vatten och låt fodret dra i sig minst fem minuter – redo att serveras till hunden! En påse innehåller 250 gram. Exempel på utfodringsmängd hittar du under utfodringsanvisningar.

INGREDIENSER

Kyckling 90% (kött, muskelmage, lever, hjärta), fermenterade grönsaker 5,8% (vatten, kål, morot, rödbeta, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum), vitamin- och mineral premix 2% (äggskal, linfrö, maltpulver, havsalger, bryggjäst, mjölktistel, maskros, björkblad, brännässla, morotsgryn), vildfisk- och olivolja 1,2%, ägg 1%.