Lila Loves It - Vitality-5-oljor Eko 250 ml

I lager.

399.00 SEK

Den exklusiva VITALITY-5-OIL är vårt elixir för frisk hud och en glänsande päls. Fem specialoljor från ekologiskt odlade växter förser organismen med essentiella omega-3- och omega-6-fettsyror. Sammansättningen av linolja, hampolja, mjölktistelolja, gurkörtfröolja plus nigella sativaolja är exceptionellt rik på linolsyra, alfa-linolensyra, gamma-linolensyra samt aminosyror, fytosteroler och vitaminer. VITALITY-5-OIL har en unikt nötig, syrlig smak som hundar inte kan få nog av. Som kosttillskott kan det hjälpa till att lindra inflammatoriska processer. Speciellt hundar som lider av irriterad, stressad hud kan dra nytta av mat berikad med denna läckra olja.
Vår VITALITY-5-OIL produceras i ett traditionellt bayerskt oljebruk. Det är av livsmedelskvalitet och anses också vara en delikatess av människor.

Linolja
Organiska linfrön har en positiv effekt på tarmaktiviteten. De är fulla av fiber och innehåller också mucilage, vilket har en positiv effekt på hela mag-tarmkanalen.

Hampa Olja
Ekologisk hampolja är rik på essentiella fettsyror. Den innehåller omega-3 och omega-6 fettsyror i ett nästan optimalt förhållande.


Mjölktistelolja
Organisk mjölktistelolja är rik på fleromättade fettsyror som linolsyra, som inte kan produceras av kroppen själv. Det stöder hälsan hos hud och päls.

Gurkört fröolja
Organisk gurkörtsolja innehåller den högsta mängden av den värdefulla gamma-linolensyran (GLA). Denna omega-6-fettsyra sägs hjälpa till att lindra inflammatoriska processer. Borageolja används efter behov. Det kan matas som kosttillskott eller appliceras externt.


Nigella Sativa Olja
Organisk nigellaolja är rik på eteriska oljor, värdefulla vitaminer och innehåller fleromättade fettsyror, särskilt omega-6-fettsyran linolsyra.

Upp till 20 kg: 1/2 tsk dagligen
20-30 kg: 1 tsk dagligen
över 30 kg: 1-2 tsk dagligen