Lila Loves It Liladent tandkräm 75 ml

I lager.

189.00 SEK

Tandkräm för olika djur

  • En mild, men effektiv, tandkräm för hundar och andra djur.
  • Enzymer och kiselsyra rengör tänderna intensivt och tillgodoser tandköttet och oralt slemhinnor.
  • Kombinationen av närande ingredienser har utvecklats av apotekare och veterinärer.
  • Luktfri och smaklös. Lämplig för valpar och hundar med allergier.

LILADENTAL DENTAL-CARE är en mild men effektiv tandkräm. Den rengör tänderna samtidigt som den ger näring till tandköttet och munslemhinnor- tack vare den optimala ingredienserna. Munfloranoptimeras och stabiliseras med långvarigt resultat. 

Vid regelbunden användning fungerar tandkrämen förebyggande mot plack, tandsten och dålig andedräkt. Den har neutral doft och smak, vilket gör den omtyckt av alla slags husdjur. Därmed förhindrar man att bakterier bildas i munhålan och på tänderna. 

LILADENT DENTAL - CARE bidrar i hög grad till ditt husdjurs tandhälsa. Kombinationen av ingredienser som har utvecklats av farmaceuter och veterinärer ger en mycket effektiv tandkräm som har tillverkats i vår fabrik enligt läkemedelsstandar. 

AQUA, GLYCERIN, PROPANEDIOL, SORBITOL, HYDRATED SILICA, KAOLIN, CARICA PAPAYA FRUIT EXTRACT*

CURCUMA LONG POWDER*, COCOS NUCIFERA OIL* XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, SODIUM CITRATE

CITRIC ACID

* från kontrollerade ekologisk odling och certifierad av NPS som naturlig husdjursprodukt.

Hydratedsilica- kiselsyra – är ett spårämne som främjar tillväxt och utveckling. Det skyddar och stärker tänderna genom att munslemhinnornas endogena försvar aktiveras. Med sin milda slipningseffekt rengör kiselsyran effektivt tänderna utan att skada emaljen.

Kaolin– en finkornig och milt rengörande lera. Ett bra alternativ för rengöring av huden. Kaolin har en hög utbyteskapacitet, dvs. absorberar fett och smuts på samma sätt som läskpapper absorberar vatten.

CaricaPapaya FruitExtract- papain, ett matsmältningsenzym i papaya som lämpar sig för borttagning av fläckar. Den har en hög proteolytiskeffekt. Tack vare denna egenskap kan den ta bort plack och missfärgningar. Papainförekommer naturligt i höga koncentrationer i det gröna skalet och kärnorna hos omogen frukt.

CurcumaLongaPowder– Indiska forskare rekommenderar gurkmeja inom tandvården. Gurkmeja stärker både tänder och tandkött, motverkar smärta och svullnader, fungerar förebyggande mot karies och lindrar tandköttsinflammationer.

CocosNuciferaOil– den milda, kallpressade ekologiska kokosoljan är mest känd för att hindra bakterierna från att växa och föröka sig. Den tar också bort dålig lukt. Nya studier visar att laurinsyrani kokosolja bekämpar parasiter, svamp, virus och bakterier. Kokosoljan bekämpar därför de skadliga bakterier som orsakar karies och inflammationer i tandköttet.