Ever Clean® Extra Strong Scented 10 kg

I lager.

259.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Ever Clean Extra Strong Scented - Klumpbildande Kattsand Tvåldoft

En ren kattlåda är något av det bästa du kan erbjuda din katt.

EverClean är den smarta och extremt klumpbildande kattsanden som gör att du slipper byta ut all sand i kattlådan varje gång du ska göra rent efter dina katter. EverClean bildar klumpar som du helt enkelt bara plockar bort och slänger.

EverClean Extra Strength Scented är en premiumkattsand som innehåller parfym som aktiveras vid kontakt med fukt. EverClean innehåller aktivt kol som fångar upp och binder odör till kornen och ett antimikrobiellt ämne i sanden hindrar tillväxt och spridning av de bakterier som orsakar odör.

Att använda EverClean är enkelt, fyll bara upp kattlådan med ett rikligt lager, ca. 10 cm upp från botten, av EverClean kattsand. Eftersom EverCleanklumparna lägger sig på ytan och eliminerar odör behöver du inte byta ut all sand och rengöra lådan lika ofta som med vanlig kattsand. 10 kg EverClean motsvarar cirka 40 kg vanlig kattsand, så det blir billigare i längden att köpa en bra sand.  På så vis sparar du både tid och pengar. OBS! EverClean kattsand ska alltid slängas i soporna och får inte spolas ner i toaletten.
Fyll på med EverClean efterhand som det sjunker i lådan.

Om katten är van vid att gå på låda med pappersströ kan man vänja den vid EverClean genom att du strör lite EverClean ovanpå det material katten annars är van vid och successivt öka mängden EverClean i lådan. Vid invänjning bör man använda en doftfri EverClean.
En kattsandssoplåda som LitterLocker är en bra investering för sophanteringen av kattsandsklumparna. På så vis håller sig soptunnan luktfri i flera veckor.