Wellness CORE Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli 400 gram

I lager.

55.00 SEK


Wellness CORE Petfood Dog Adult 95% Single Protein All Breed Beef & Broccoli Wet - Spannmålsfritt våtfoder med biff & broccoli för vuxna hundar

Wellness Core spannmålsfritt blötfoder med en enda proteinkälla biff och broccoli, komplett helfoder för hundar. Rätt mat ska vara näringsrik och läcker. Den ska göra våra hundar friska och också göra dem lyckliga, så att de verkligen blomstrar. Wellness CORE-blötmats serie består av hundfoder med ett innehåll som speglar naturen - mycket kött, lite kolhydrater och inga utfyllnadsingredienser. Smaken av färskt kött - en måltid varje hund kommer att älska!

Din hunds välbefinnande börjar inifrån. Mat, godis och smakförstärkare till din hund! Balanserad mat är avgörande för att ta hand om din hund från dess kärna (core). Det är därför Core Petfood är passionerade i sitt skapande av naturlig, högkvalitativ och balanserad näring. Utöver att Core smakar utsökt, innehåller den också alla de nödvändiga naturliga ingredienser för att hjälpa din trogna följeslagare trivas från inifrån och ut. Se och känn skillnaden!

Wellness Core erbjuder ett aptitretande sortiment av naturlig, spannmålsfri hundmat på konservburk med hög proteinhalt som ger din hund energi och bidrar till ökat välbefinnande. Wellness Core ger dig möjlighet att utfodra din hund på det sätt som naturen avsett, med ett stort utbud av texturer och smaker med mängder av läckert färskt kött som även den kräsnaste hunden kommer att älska!

Naturliga foder ger bättre näringskvalitet än foder med artificiella ingredienser och tillsatser som kan vara ohälsosamma för ditt husdjur. Färska och naturliga ingredienser innehåller all nödvändig näring i en minimalt bearbetad form. Spannmålsallergi är en av de vanligare allergierna hos hundar. Den kan vara bidragande till hud-, päls- och matsmältningsproblem, därför har Core valt att utesluta detta i sitt hundfoder. Färskt kött eller fisk är främsta ingrediensen i alla torrfoderrecept för en läcker smak som även den mest kräsna hund kommer att älska!

Naturligt Hypo-allergenisk:
- Inget spannmål
- Vetegluten
- Majs, soja, mejeriprodukter
- Artificiella färgämnen, smaker eller konserveringsmedel.

Innehållsförteckning:
95 % nötkött [66 % (hjärta, kött, lever, lungor), 29 % nötköttbuljong], 4 % broccoli, 1 % mineraler.

Analytiska Beståndsdelar

Råprotein 11,3%, Fetthalt 7,3%, Växttråd 0,4%, Råaska 2,4%, Vatten 72,0%, Kalcium 0,19 %, Fosfor 0,14 %.

Tillsatta Näringsämnen

Vitamin D3 200 IE, zinksulfat, monohydrat 15 mg, mangansulfat, monohydrat 3 mg, Kalciumjodat, vattenfri 0,75 mg.

Omsättningsbar energi (Kcal)

1324 kcal/kg eller 530 kcal/burk.

Riktlinjer för utfodring: Förvaras i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. Ge alltid tillgång till rent, friskt vatten.

Utfodras ensam:

Liten hund (1 kg – 9 kg)Mellanhund (10 kg – 32 kg)Stor hund (33 kg – 50 kg)
80 g – 400 g430 g – 1 060 g1 070 g – 1 500 g
1/4 – 1 burk1 – 2 2/3 burkar2 2/3 – 3 3/4 burkar

Kombinationsutfodring: När fodret ges i kombination med torrfoder, minska mängden med 35 g för varje burk.

Kaloriinnehåll (beräknad omsättbar energi): 1 324 kcal/kg eller 530 kcal/burk

Produktpåståenden – NO LIST

Naturligt hypoallergent för att stödja känsliga husdjur. Inget spannmål, vete, vetegluten, majs, soja, mejeriprodukter, ägg, nötkött, konstgjorda färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel.