Monster Dog Adult Single Turkey Burk 400 gr

I lager.

45.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Monster Dog Wet Food Adult Single Protein Turkey 400g - Burkmat anpassat för alla vuxna hundar, med spannmålsfritt recept & hög kötthalt

Spannmålsfritt våtfoder med kalkon singelprotein - hundfoder lämpligt även för den känsliga hunden & hundar med allergi. Ekonomipack.

Komplett måltid eller bara lite guldkant på vardagen. Det bestämmer du (och din hund). Med recept framtaget i Sverige och omsorgsfullt tillagat i EU. Som är spannmålsfritt och utan andra onödiga tillsatser. Precis så som Monster tycker att en blötmat ska vara.

Information

Kött- och proteinrik burkfoder med smaklig kalkon. Grymt bra innehåll i all ära, men för många är nog smaken minst lika viktig. Så att din fyrbenta vän äter med god aptit! Monsters mat är tillagad med naturliga ingredienser samt tillsatta vitaminer och mineraler. Onödiga tillsatser skippar Monster.

Varubeskrivning

Monster Pet Food’s ambition är att erbjuda både hundar & katter de bästa förutsättningarna för ett långt & hälsosamt liv. Deras ledord är kvalitet & småskaliga processer med närhet till både produktion & kund. Tillverkat i EU.

Egenskaper

Naturligt innehåll - kombinerat med hälsomässiga fördelar.

Produktinformation

Med kalkon - Smakrikt, nyttigt och en naturlig källa till högkvalitativa proteiner och fettsyror. Superpremiumfoder - Näring av hög kvalitet. Spannmålsfri - För att många hundar mår bra av det och för att många ägare efterfrågar det. Utvecklat i Sverige - Recepten är framtagna i Sverige med noggrant utvalda ingredienser.

Faktabeskrivning

Monsters recept är omsorgsfullt framtagna och förfinade för att leverera högsta kvalitet. Varje liten ingrediens är viktig, noggrant utvald och sammansatt i perfekt balans för att ge näring naturligt. Dessutom berikar Monster sina foder med vitaminer, mineraler och en rad hälsomässiga fördelar som förebygger vanliga problem. Allt för att din hund ska må så bra som möjligt.

Innehållsförteckning

Kalkon 60 %, (kött, hjärta, lever) morot, mineraler, linfröolja, äggskalspulver (källa till kalcium), sjögräs.

Analytiska Beståndsdelar

Vatten 76%, Råprotein 11,5%, Råfett 8%, Växttråd 1%, Råaska 3%

Tillsatta Näringsämnen

Vitamin D3 391 IU, zink (som zinksulfatmonohydrat) 20 mg, koppar (som kopparsulfatpentahydrat) 1 mg

Dosering

Varje hund är unik och därför kan den faktiska mängden foder variera beroende på hur gammal och hur aktiv din hund är.

Bruksanvisning

Utfodra två gånger dagligen och se till att hunden alltid har tillgång till friskt vatten.

Rekommendation

Se till att din hund alltid har tillgång till färskt vatten.

Användning

Vuxenfoder, helfoder.

Förvaringsinformation

Förvaras torrt och svalt.