Yaki tuggben, glutenfritt gjort på mjölk M, L, XL & Gigant

I lager.

129.00 SEK

Yaki är ett proteinrikt och glutenfritt vegetariskt, långvarigt mellanmål för hundar baserat på hård ost producerad av nepaleser enligt originalreceptet från Himalaya.

Lång tuggtid ger njutning, mindre stress och förhindrar plack och tandsten. Ha alltid färskt dricksvatten stående och lämna aldrig hunden utan uppsikt medan du tuggar på mellanmålet.

Yaki produceras i Europa, vilket innebär att vi har räddat naturen en lång resa från Asien, men framför allt också säkerställer enhetlighet i kontrollen av mjölk och inte minst säkerställer djurens välbefinnande. Gummibandet som binder taggen till produkten är speciellt utvalt, eftersom det innehåller 97% naturgummi – det närmaste ett gummiband närmar sig helt naturligt

Ingredienser: skummjölk, citronsyra

Inget tillsatt salt, färgämnen, aromer och konserveringsmedel

Analys: råprotein 64%, råfett 16%, vatten 13,3%, aska 4%, NFE 2,3%, fiber 0,4%

Efter att hunden har gnagt och ätit nästan hela biten kan du ta slutstycket och lägga i mikrovågsugnen vid 800-900W i ungefär en och en halv minut, och biten dyker upp. Ta ut den poppade biten ur mikrovågsugnen och låt den svalna i några minuter. Sedan ger du den till hunden som, utan risk för att svälja en hård bit ost, kan sluka det sista på din fritid.