Whimzees® Veggie Sausage Dental Chew, Large 7 styck i Påse

I lager.

199.00 SEK


HELT NATURLIGA, GLUTENFRIA & VEGETARISKA

Whimzees korvtuggben innehåller naturliga, funktionella ingredienser och innehåller inga konstgjorda tillsatser, färger, aromämnen, konserveringsmedel, GMO, gluten eller kött. Kryddnejlikolja är tillsatta som ger en karaktäristisk doft. Kryddnejlikolja används ofta i tandvårdsprodukter eftersom den har antimikrobiella och antiseptiska egenskaper och den är rik på mineraler som kalcium, järn, fosfor, kalium, vitamin A och vitamin C.

Information

Whimzees är vegetabiliska tuggkorvar till hunden reducerar bildandet av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar på dem. Whimzees är utformade så att de ger god blodcirkulation i tandköttet och förebygger dålig andedräkt. Råvarorna i Whimzees är godkända för humant bruk och består av följande: Potatisstärkelse Glycerol Cellulosapulver Lecitin Maltextrakt Jäst Kryddnejlikolja Röd paprika

Varubeskrivning

Sausage tuggrullarna har även tillsatts kalcium, som tillsammans med den speciella tillverkningstekniken ger tuggbenen de utmärkande vita prickarna. Tuggbenen har desutom ett högt fiberinnehåll och ett lågt innehåll av kalorier och socker. Råvarorna i Whimzees är godkända för humant bruk. Tuggbenen finns i 4 olika storlekar för att passa de flesta hundar. Hitta den storlek och ben som passar just er och er hund.

Innehållsförteckning

Potatisstärkelse, glycerin, pulriserad cellulosa, lecitin, jäst, färgämnen (maltextrakt, annattoextrakt, alfalfaextrakt).

Analytiska Beståndsdelar

Råprotein 1.1%, Råfett 2.3%, Råfett 4.0%, Råfiber 13.7%, Fukt 12.0%

Användning

Naturliga, glutenfria och vegetabiliska tuggben till hundar där vi rekommenderar ett tuggben i rätt storlek per dag och hund

Förvaringsinformation

Förvaras gärna torrt & svalt i en försluten förpackning.

Övrig information

Se till att din hund alltid har gott om färskt vatten.

Bra att veta

Tuggbenen är inte lämpligt för hundar under 9 månader

Viktig Information

Tuggben, tuggsnacks & tuggringar är ett perfekt komplement till hundens foder. Tuggandet främjar en god tandhälsa & ett friskt tandkött. Dessutom är det en bra aktivitet som håller hunden sysselsatt en stund. Kom ihåg att alltid ha din hund under uppsikt när den äter.