Whimzees® Vegetariska tuggben Variety Value Box. Blandade former

I lager.

299.00 SEK


HELT NATURLIGA, GLUTENFRIA & VEGETARISKA

Whimzees Veggie hundtandborstar är lättsmälta vegetabiliska tuggben som kan reducera förekomsten av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar.

Information

Whimzees är vegetabiliska tuggtandmix till hunden reducerar bildandet av plack och tandsten mekaniskt när hunden tuggar på dem. Whimzees är utformade så att de ger god blodcirkulation i tandköttet och förebygger dålig andedräkt. Råvarorna i Whimzees är godkända för humant bruk och består av följande: Potatisstärkelse Glycerol Cellulosapulver Lecitin Maltextrakt Jäst Kryddnejlikolja Röd paprika

Varubeskrivning

Potatisstärkelse: lättsmält, glutenfri och bra energikälla till hunden. Glycerol: ökar smakligheten och hjälper till att bevara fuktigheten tuggbenet. Cellulosapulver: kostfibrer som hjälper till att rensa hundens tänder och hjälper hundarnas matsmältningssystem. Lecitin: en naturlig emulgator utvunnen från grönsaker. Maltextrakt: glutenfritt, förbättrar hundens ämnesomsättningen och muskelspänningen. Öljäst: källa till b-vitaminer, mineraler och aminosyror för en sund päls och lättare matsmältning.

Användning

Naturliga, glutenfria och vegetabiliska tuggben till hundar där vi rekommenderar ett tuggben i rätt storlek per dag och hund

Övrig information

Ej lämpligt för hundar under nio månader. Välj rätt storlek på tuggben till din hund. Ej lämpligt för hundar som väger mindre än 2,3 kilo. Låt alltid hunden ha tillgång till friskt vatten.

Bra att veta

Tuggbenen är inte lämpligt för hundar under 9 månader

Viktig Information

Att tänka på! Som med alla ätbara produkter till hundar ska du övervaka hunden så att den tuggar på benet på rätt sätt. Det kan vara skadligt eller livshotande för en hund om den sväljer något utan att ha tuggat det ordentligt.