Soopa Jumbo Dental Stick Cranberry & Sweet Potato, veganskt 2 styck/170g

I lager.

79.00 SEK

Letar du efter en utsökt hundgodis som också är hälsosam?

Letar du efter ett hälsosamt hundtugg som är STORT i smak OCH storlek? Då behöver du inte leta längre! Våra Jumbo Sticks kommer att hålla dessa svansar viftande och hjälpa till att hålla din lurviga vän glad och frisk! Soopa Jumbo Sticks är lämpliga för större hundraser och är en allergivänlig och spannmålsfri behandling för hunden som älskar att tugga.

Lämpliga till

Hundar över 25KG + 6 Månader
Fetma
Njure/leversjukdom
Allergier
Pankreatit
Låg immunitet

De är tillverkade med naturliga, mänskliga ingredienser som hjälper till att hålla tänderna rena och förbättra hundens andedräkt. Dessa pinnar är sprängfyllda med vitaminer och mineraler och hälsofördelar. Enkla, läckra, näringsrika och bäst av alla hundar ÄLSKAR dem!

Tranbär är fullproppat med antioxidanter, fibrer och C-vitamin som forskning visar kanske är fördelaktigt för tandhälsa, dålig andedräkt och immunstöd. Tranbär är utmärkt för hundar som är benägna att urinvägsinfektioner. Linfrö är en sensationell supermat för hundar och kan skydda mot matsmältningsproblem som hjälper till att hålla din hund frisk och glad.

Innehåll Hel potatismjöl, tapiokastärkelse, vegetabilisk glycerin, torkad tranbär 4%, cellulosafiber, jästprodukter, ekologisk kokosnötolja 2,5%, vatten, sötpotatispulver 2%, linfrö 2%, äppelmelass

Råprotein 6,23%
Råfiber 2,4%
Olja / fett 3,02%
Aska 2,31%
Fukt 11,1%