KONG Classic Röd S, M, L, XL & XXL

I lager.

169.00 SEK

KONG Classic bär inte detta namn av en ren tillfällighet. KONG Classic är verkligen en väl beprövad klassiker bland hundleksaker, med en behaglig beskaffenhet som hundar älskar att tugga på och leka med. Leksaken kan till och med fyllas med godis för att göra den ännu mer attraktiv!

Hundar har naturliga behov att dels jaga efter "byten" och dels att tugga. KONG Classic har allt detta, och mer - denna leksak har varit älskad av hundar sedan årtionden tillbaka. Ge din fyrbenta vän nöjet att tillfredsställa sina grundläggande behov med KONG Classic. Den är tillverkad av röd, naturgummi som är ett inbjudande material att tugga på, helst i all evighet.

KONG Classic är perfekt för att liva upp vardagen. Den är till exempel rolig att apportera när ni är ute och promenerar. Det speciella med KONG Classic är att formen på leksaken gör att den studsar oförutsägbart när den landar, vilket väcker hundens jakt- och lekinstinkter och ökar lusten att försöka fånga den.

Ännu intressantare för hunden blir KONG Classic när den fylls med godis. Göm tuggbitar, kex eller pastejer i hålet i Kong Classic och se hur hunden helt glömmer omgivningen medan den försöker få ut belöningen efter den vilda jakten på "bytet". Hundägare berättar ofta hur hunden tillbringar timmar med att bearbeta KONG. Det är en ansträngande sysselsättning där hunden använder flera sinnen.

Tips! Frys den fyllda leksaken för långvarig lek! Frys våtfoder och andra våta godsaker (blanda även med torrfoder,godis,grönsaker) - använd en vinkork i hålen så att vätskan stannar inne medan du fryser!

  • Hundleksak att leka med, apportera och tugga på
  • Studsar oförutsägbart – jättekul att jaga efter!
  • Kan fyllas med godis, till exempel tuggbitar eller kex
  • Tillfredsställer det naturliga behovet att tugga, busa och leka den
  • Färg: röd
  • Material: naturgummi
Storlek
Mått
Passar för hundar:
S
ca H 7 x B 4,5 x T 4,5 cm
upp till 9 kg
M
ca H 8,5 x B 5,5 x T 5,5 cm
7 – 16 kg
L
ca H 10 x B 6,5 x T 6,5 cm
13 – 30 kg
XL
ca H 13 x B 9 x T 9 cm
27 - 41 kg
XXL
ca H 15,24 x B 9,86 x T 9,86 cm
38+ kg

Röd Kong, Kong röd,