Soopa Healthy Training Bites for Puppies Banana & Pumpkin (banan & pumpa) , veganskt 50g

I lager.

69.00 SEK

En idealisk träningsbit för valpar som älskar att tugga. Dessa hälsosamma bitarna är gjorda med 100% naturlig banan och pumpa och är den perfekta behandlingen för att hålla dina valpars tänder snygga och lukta lika rena som någonsin. Dessa fettsnåla och lättsmälta godsaker är lämpliga för valpar över 3 månader och är snälla på magen och välsmakande på tungor vilket gör dem till den perfekta belöningen för gott beteende.

3 månader +
Fetma
Njure/leversjukdom
Allergier
Pankreatit
Låg immunitet

Genom att kombinera de briljanta immunförstärkande fördelarna med pumpa med den mjuka och smakrika smaken av banan, kommer dessa superfood-pinnar verkligen att vara dina valpars favoritgodis. Laddad med viktiga vitaminer och mineraler för att stödja din valps naturliga tillväxt och utveckling, inte bara är dessa hälsosamma bitar näringsmässigt fördelaktiga utan de är bra för att träna din nya valp.

Ingredienser
Hela potatismjölet, tapiokastärkelse, vegglycerin (icke-palm), cellulosafiber, jästprodukter, bananpulver 3,8%, ekologisk kokosolja 2,38%, rapsolja 2%, pumpamjöl 0,95%, äppelmelass.

Små hundar (under 10kg) högst 5 / dag
Medium hundar (10-25kg) högst 10 / dag
Stora hundar (över 25kg) högst 15 / dag

Råprotein 3,97%
Olja / fett 6,48%
Råfiber 2,2 %
Aska 1,63%
Fukt 13,6%.