Scarab Max- flerfärgad ledlampa

I lager.

349.00 SEK

Flerfärgad led lampa, uppladdningsbar. I samarbete med Scarab Beacon kan vi nu  erbjuda uppladdningsbara LED lampor• Ställbar intensitet med konstant ljus eller  blinkande. • Fästs enkelt på ryggen av Dogtech One  eller passar halsband på 25mm • USB Micro-Laddning • IP67-klassad med upp till 140h ljus. • Synbarhet på över 4kmp

Scarab MAX är en kraftfull  LED-lampa som är utformad för att  skydda dig och din hund. Med en knapptryckning kan du välja  mellan 7 färger:  RÖD-GUL-GRÖN-BLÅ-CYAN-VIT-ROSA.  

Scarab MAX kan ses från över 4KM  på den högsta inställningen och  600m på den lägsta beroende på  LED-färg. Perfekt för alla typer av  jägare som vill kunna se sin hund i  mörkret.  Du kan justera effektinställningen  från låg till hög beroende på ditt  behov. Det optiska linsmaterialet  ger en “glödlampa”-effekt så att du  kan se ljuset från 360 grader.  

Lampan är mycket enkel att  montera på ryggen av Dogtech One  eller valfritt band på 25mm. Scarab MAX levereras med  “uni-strap”, ett enkel och smart  bandfäste som gör att du kan fästa  lampan på det mesta.  Scarab är vattentät och använder  litiumjonbatteriteknik - du kan ladda  den från vilken godkänd USB-enhet  som helst. Scarab levereras med ett justerbart  armband, uni-rem, laddningskabel, förvaringsväska och en extra  O-ring, inget behov av att köpa dyra  tillbehör, allt du behöver följer med i  förpackningen.