Platinum Oral Clean+Care Classic Gel 120ml

I lager.

529.00 SEK

All naturlig tandvård av PLATINUM-kvalitet för hundar och katter

• tar bort tandsten
• lindrar tandköttsinflammation
• bekämpar dålig andedräkt
• Flaskans innehåll: Gel 120 ml, Spray 65 ml

Resultaten är imponerande. Enkel att använda.

Den effektiva rengöringseffekten hos OralClean+Care är baserad på en speciell recept av högkvalitativa extrakt från citrusfrön och örtoljor. Alla ingredienser är helt säkra ur hälsosynpunkt – även om de skulle sväljas av misstag. I termer av livsmedelsreglering är de tillåtna för mänsklig konsumtion.

Clean-läge
OralClean+Care bekämpar bakterier och rengör tänderna genom att gradvis mjuka upp tandsten och lösa upp den från ytan på tanden.

Care-läge
OralClean+Care skyddar tänderna och förhindrar uppkomsten av plack.

Om det appliceras korrekt garanteras framgång med behandlingen. Glöm bara inte att:
• ge den rekommenderade dosen två gånger om dagen och
• inte låta ditt husdjur äta eller dricka strax före och minst 10 minuter efter behandlingen.

Efter 3 till 8 veckor är tandsten normalt elimineras.* Om produkten appliceras i tid kan den till och med förhindra att tandsten bildas från första början.

Observera
• OralClean+Care kan inte användas för att ta bort fläckar av missfärgning!
• Efter 1 till 2 veckor kan tandsten svälla upp. Detta kan utvecklas från uppmjukningen och är en normal process som kommer att återbildas efter några dagar.
* Observera att behandlingens varaktighet kan förlängas på grund av flera omständigheter som mängden tandsten, ålder, ras och individuell predisposition hos hunden.

Underhållsbehandling
Applicera två gånger om dagen.
För förebyggande: Applicera en gång varannan till var tredje dag.

Den initiala behandlingsfasen varar vanligtvis i 3 till 8 veckor*, tills tandstenen är borttagen. Efter det behöver produkten appliceras endast varannan till var tredje dag för att förhindra att tandstenen bildas igen och för att permanent hålla dålig andedräkt borta.

För optimal effekt...
låt inte ditt husdjur äta eller dricka strax före och minst 10 minuter efter behandlingen. En längre exponeringstid upp till 30 minuter intensifierar effekten.

För en framgångsrik behandling är det viktigt att följa korrekt behandlingsregim - med den rekommenderade dosen. Annars har tandstenen chansen att återbildas.

Tips:
För att intensifiera effekten är det möjligt efter cirka 2 veckor att gnida de drabbade områdena varje 3 till 4 dagar med en gasbinda eller liknande tyg.

Användning spray
Använd sprayer på utsidan av tänderna eller direkt på de drabbade områdena. Antalet sprayningar per applikation beror på djurets vikt.

Användning gel
De aktiva ingredienserna sprids bäst runt munslemhinnan - via tungan och saliven - när gelen appliceras på utsidan av översta tänderna enligt följande:
(1) Kläm ut rätt mängd gel (se doseringstabell) på din finger a). Dra upp ditt husdjurets läpp b). Kör din finger från baksidan till framsidan över översta tandraden på ena sidan av munnen c) d).
(2) Upprepa processen 1) för den andra sidan.

*Observera att behandlingens varaktighet kan förlängas på grund av flera omständigheter som mängden tandsten, ålder, ras och individuell predisposition hos hunden.

Sammansättning Spray
Vatten, extrakt från citrusfrön, örtoljor, alkohol.

Sammansättning Gel
Vatten, extrakt från citrusfrön, örtoljor, alkohol, naturlig gellande agent.