STANDARDT OMEGA3 FISKOLJA KAPSLAR - för celler, hud, päls, leder, hjärta och tassar

I lager.

235.00 SEK

Standardt Fiskolja Omega3 Kapslar innehåller omega 3 som är viktigt för celler, hud, päls, leder, hjärta och tassar både hos hund och katt. Omega-3 kapslarna till hjälper näringsupptaget och producerar ämnen tillsammans med vitaminer och mineraler till det immunologiska systemet samtidigt som fettsyrorna ger rätt energi. De flesta hundar och katter kan få en bättre allmänkondition vid extra intag av animaliskt fett med hög kvalitet (höga EPA & DHA värden).

Standardt Omega 3 innehåller fettsyrorna EPA & DHA som är viktiga för kroppens celler, bidrar till brosket uppbyggnad, nervsystemet, blodet, hud och pälsbildning samt till muskelrörlighet. EPA kan stoppa inflammationer.

Omega-3 främjar också tillverkningen av det enzym som hjälper till att förhindra nedbrytning av brosk och leder. Omega-3-fettsyran är den enda av fettsyrorna som tas upp av hundens broskceller.

  • Innehåller EPA & DHA.
  • Bidrar till broskuppbyggnad och muskelrörlighet.
  • Passar både hund & katt.
  • Standardt Fiskolja Kapslar finns tillgänglig i förpackning om 150 kapslar & 600 kapslar.

Ingredienser Omega 3 (39%+), EPA 20%, DHA 16%, DPA 3%. Innehåller endast olja från Viltfångad fisk som är DIN ISO 9001:2008 certifierad samt HACCP

Problem som kan avhjälpas av Omega-3Klåda och mjäll, hud och pälsproblem, ledproblem, hjärtproblem, inflammationer, tillväxtstörningar, kraftlöshet.

Rekommenderad daglig giva

Hund
Vikt
Per dag
0-20
1 kapsel per 5 kg
20+
1 kapsel per 10 kg


Katt
Vikt
Per Dag
0-5
1 kapsel
5+
2 kapslar

Fördelas över dagens samtliga mål.

Bör fasas in med +1/4 dos varje vecka till full giva är nådd.