ESSENTIAL THE OMEGA 3 OIL "Lax olja"

I lager.

169.00 SEK

Vi erbjuder den bästa laxoljan, även kallad "Omega3-olja". Ett tillskott av laxolja kan vara hälsosamt för hundar med utmaningar som till exempel matt päls, klåda, ledproblem eller som smakförstärkare om de är kräsna. Om det finns ett problem kan detta vara lösningen. Många kallar vår laxolja för billig, men det låga priset beror helt enkelt på att vi helt enkelt inte lägger så stor förtjänst på våra produkter.

Dosering: 5 ml laxolja per 10 kg kroppsvikt, vilket motsvarar ungefär en halv matsked.

5 GODA SKÄL ATT VÄLJA ESSENTIAL LAXOLJA

  • Löser problem som bara laxolja klarar att lösa
  • Endast färsk lax används till vår laxolja
  • Garanti för att laxoljan inte är härsken
  • Laxolja kan ge en extra ”krydda” på smaken för kräsna hundar.
  • Riktigt bra pris för en laxolja du kan lita på

OMEGA 3-innehållet i våra måltider är tillräckligt för de flesta hundar men ett extra tillskott av Omega 3 genom laxolja kan vara särskilt fördelaktigt för många hundars välmående. Vi tycker själva att flaskan med laxolja är ganska genial (enkel att arbeta med) men var uppmärksam på att pumpar inte följer med och inte kan köpas separat. 

Det är viktigt att informera om att det är stor skillnad på var fiskarna odlas. Lax till OMEGA 3 OIL laxolja odlas på den Norska västkusten och inte i Östersjön, där man hört om högt innehåll av PCB och dioxin särskilt i lax. De laxar vi får laxoljan från är godkända som livsmedel och därför är det större kontroll på vilket foder de får och därmed vilka ämnen de innehåller. Varje kvartal tas prover och externa analyser görs för dioxin och dioxinliknande ämnen.

Naturligtvis har laxolja en viss doft, men det är faktiskt förvånande att den inte doftar mer än vad vår laxolja gör. Den största orsaken är att vi använder färsk lax och att den laxolja du får är förhållandevis nypressad. Naturligtvis spelar det en viss roll att vi har ett lager med konstant låg temperatur där vi förvarar laxoljan. Den bästa platsen du kan förvara laxoljan på är i kylskåpet eller på en annan sval plats, skyddad från direkt solljus. 

ANALYTICAL CONSTITUENTS Total omega 3 15-17% of fatty acids Eicosapentaenoic acid 2-3% of fatty acids  Docosahexaenoic acid 3-5% of fatty acids Free fatty acids < 4% of fatty acids Peroxides < 10 meq/kg oil Anisidine value <3% Moisture and impurities <0.2%