St Hippolyt RBC HorseClay Magic, 600g - hudens immunförsvar

I lager.

480.00 SEK

Relax BioCare – powered by St. Hippolyt

Stärker hudens immunförsvar och regeneration

  • HorseClay Magic ger ett andningsaktivt skydd som fungerar som ett naturligt plåster
  • Regenerativ effekt på hudförändringar
  • Lätt att använda

HorseClay Magic är en lerprodukt för stöd och regenerering i samband med hudförändringar på hästens ben och andra ställen på kroppen.

HorseClay Magic innehåller en blandning av soltorkad röd och vit lerjord, som förser huden med viktiga spårämnen. Den höga järnhalten gör att lerjordsblandningen fungerar som ett omslag, som avger de effektiva växtextrakten och -oljorna i tinkturen till huden.

Tinkturen innehåller en värdefull blandning av bland annat blodrot (tormentil), trollhassel, ringblomma och propolis. Blodrot (tormentil) innehåller tanniner som hjälper till att dra ihop vävnaden. Trollhassel och ringblomma främjar regeneringen av huden. Propolis bidrar positivt till att stödja hudens eget immunförsvar.

Användning
Använd den medföljande trästaven och blanda 0,6 kg HorseClay Magic med 100 ml tinktur och ca 400 ml vatten, för att skapa en mosig pasta.
För delmängder används hälften eller en fjärdedel av de angivna kvantiteterna. Applicera minst én gång dagligen och låt produkten torka.
HorseClay Magic sitter på huden i ungefär ett dygn och släpper efter torkning, utan att klibba. Om det behövs, applicera igen med jämna mellanrum.
Karenstid: 14 dagar!

SAMMANSÄTTNING

Soltorkad lerjord: Röd lerjord från södra Frankrike och vit lerjord (kaolin) från Tyskland
Tinktur-/oljeblandning: Blodrottinktur, levermossextrakt, neem- och ringblomma, trollhasselextrakt, propolis, neembladtinktur, DMSO*, panthenol
*DMSO = dimetylsulfoxid