West paws Feast Mat Bubbles ca 25.5cm Blandade färger

I lager.

369.00 SEK

Festa på det sätt som naturen avsåg. Vår Feast Mat™ är en innovativ allt-i-ett-berikningsmatta som för samman en långsam matmatta och slickmatta för att ge en engagerande variation mellan matning och behandling.  Slow Feeder-sidan har en lockande design med djupa skåror som gör att hunden kan leta efter mat och utforska efter mat, medan Lick Mat-sidan är utformad för att behandla och lugna slickande. Feast Mat finns i två utföranden för extra kreativitet och engagemang.

Feast Mat™ har två sidor: Slow Feeder som gör det möjligt att utforska hälsosam mat och Lick Mat som hjälper till att minska stress och ångest
Engagerar kräsna ätare, saktar ner snabbätare, lindrar tristess och möjliggör kreativ matupplevelse. Halkfritt material håller mattan på plats och upphängningshål kan användas för förvaring. Fungerar utmärkt på West Paw Feeding Mat för att ytterligare begränsa röran!
Säker och giftfri: BPA-fri, ftalatfri, latexfri och FDA-kompatibel
Tillverkad i USA med Seaflex®; en blandning av återvunnen havsbunden plast och Zogoflex med noll avfall. Top Rack Tål diskmaskin.
Garanterad av tillverkaren och återvinningsbar genom West Paws återvinningsprogram Join the Loop®


Storlek bredd ca 25.5cm, djup ca 25.5cm, höjd ca 2.5cm