Julius-K9® Multiväst S,M,L & XL

I lager.

1,199.00 SEK


Som namnet antyder är JK9® Multivest lämplig för flera olika ändamål. Tack vare sina flytande skumkuddar kan den fungera som en badväst som hjälper din hund att hålla sig flytande.
Den isolerar bra när den är torr under vintervädret och kan användas som hundjacka också hunden och ägaren.

På sommaren fungerar den också som en kylväst genom att ta bort de flytande skumkuddarna och sedan doppa jackan i vatten.
Sist men inte minst kan den användas som rehabiliteringssele. Handtaget på baksidan och den extra bakre remmen möjliggör stabil lyftning på två punkter,så hundens ryggrad förblir rak, och lyft är säkrare för både hunden och ägaren.

JK9® Multivest är tillverkad av ett speciellt 3D-nätmaterial som kyler hunden när den doppas i vatten (utan de flytande skumkuddarna) men torkar snabbt när den tas bort från hunden.
Selens nya form anpassar sig ännu bättre till hundens kropp och det har också blivit lättare att ta på sig den genom att justera spännena vid nacke och mage.
Med optimeringen av lyftpunkten och den extra bakre remmen vid bakbenen har det också blivit lättare att lyfta hunden.

  • Som en hundjacka: den håller din hund varm under vintern och kyler dem när den doppas i vatten under sommaren
  • Som badväst: det hjälper hunden att hålla sig flytande
  • Som kylväst: tillverkad av ett speciellt 3D-nätmaterial som kyler hunden när den doppas i vatten (utan flytande skumkuddar)
  • Som en rehabiliteringssele: med den extra ryggremmen har det blivit lättare att lyfta hunden Utmärkt för hydroterapeutiska ändamål