IAMS Cat for Vitality Kitten 1-12 mån. Färsk kyckling 10 kg

I lager.

799.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

 • Främjar 7 tecken på sund vitalitet
 • Sund utveckling av hjärnan: Innehåller DHA för att främja en sund utveckling av hjärnan
 • Frisk matsmältning: En skräddarsydd fiberblandning med prebiotika och betmassa för en frisk matsmältning
 • Inga utfyllnadsmedel, artificiella färgämnen, aromämnen eller GMO
 • Vetefritt (produceras i en fabrik som hanterar vete)
 • Friska tänder: Knapriga foderbitar och skräddarsydda mineralhalter för att minska tandstensbildning och främja friska tänder
 • IAMS for Vitality med färsk kyckling för kattungar är ett komplett och balanserat helfoder som ger näring åt din kattunges sunda vitalitet
 • Hälsosam tillväxt: Viktiga mineraler och D-vitamin som stödjer ett starkt skelett och starka muskler för hälsosam tillväxt
 • Klara ögon: Taurin och DHA för att främja en frisk syn
 • Frisk hud och päls: Omega-3 och -6 för att främja frisk hud och skinande päls
 • Starkt immunsystem: Antioxidantblandning med E-vitamin för att bidra till att stödja immunförsvaret
 • 91 % animaliskt protein (av det totala proteininnehållet)

IAMS for Vitality för kattungar är ett komplett och balanserat foder med expertnäring som din katt kan njuta och må bra av. Vårt läckra recept för kattungar är baserat på förstklassiga animaliska proteiner, noga utvalda för att främja de 7 tecknen på din kattunges sunda vitalitet. Kattungar ska vara friska, aktiva och fulla av liv. Därför innehåller det här läckra receptet 91 % animaliskt protein (av det totala proteininnehållet).

IAMS är fast beslutna att erbjuda ett expertfoder med den näring som din kattunge behöver och en smak som den älskar för att främja de 7 tecknen på sund vitalitet. 

IAMS for Vitality ger din kattunge viktiga mineraler och D-vitamin för en starkt skelett och starka muskler för hälsosam tillväxt. Våra recept innehåller omega-3 och -6 som bidrar till frisk hud och skinande päls som ni båda kommer njuta av. När du hör katten tugga på våra foderbitar med anpassade mineralnivåer i varje tugga kan du vara säker på att dess tänder hålls starka och friska. Vår diet främjar kattens matsmältning med en skräddarsydd fiberblandning med prebiotika och betmassa. Förbered dig på att se katten hoppa och skutta tack vare en blandning av antioxidanter med C- och E-vitamin som främjar immunförsvaret samt taurin och DHA för bra syn och utveckling av hjärnan. För att kunna erbjuda din kattunge ett ännu läckrare foder har vi lagt till färsk kyckling i våra recept. Vi har även gjort våra recept mer lättsmälta med skräddarsydda proteinnivåer anpassade efter kattungens behov.

IAMS främjar de 7 tecknen på sund vitalitet för din kattunge, något som du kommer att se och njuta av varje dag.

Sammansättning: 

torkad kyckling och kalkon 43% (kyckling 26%, en naturlig källa till taurin), majs, grisfett, färsk kyckling (4.1%), ris, sockerbetsfiber (2.4%), kycklingsås, torkat helägg, fiskmjöl, fruktooligosackarider (0.70%), fiskolja, kaliumklorid, torkad öljäst.

Analys: protein: 37%, fettinnehåll: 21%, omega-6-fettsyror: 3.5%, omega-3-fettsyror: 0.53%, råaska: 6.5%, växttråd: 1.6%, kalcium: 1.4%, fosfor: 1.2%, magnesium: 0.084%, DHA: 0.10%, taurin: 2100mg/kg.

Se till att det alltid finns tillgång till färskt vatten. När du byter till IAMS bör du introducera det gradvis under 4 dagar. Din katt kan äta mer eller mindre beroende på ålder, temperament och aktivitet. För att följa kattens naturliga beteende rekommenderar vi att du fördelar den dagliga ransonen på minst 2 måltider per dag.

Följande värden är grova riktlinjer. De faktiska behoven kan variera. Anpassa utfodringsmängden för din katt för att upprätthålla en optimal kroppsvikt.
Kattens vikt och daglig mängd i gram/dag.

VECKORVIKTMÄNGD PER DAG
50,5 kg30 g
101 kg60 g
202 kg65 g
303 kg75 g
404 kg80 g 
Dräktighet2–6 kg30–135 g
Digivande2–6 kg60–265 g