HUMLE Tvål Skogsglänta 1 hg

I lager.

149.00 SEK

Var du än är, så är du alltid ute i de svenska härligt blandskogarna med denna tvål. Naturens egna dofter toppar allt och lämnar en doft av krispig höstmorgon efter sig.

Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen har naturligt glycerin bildats, och olja av gårdens egna humle bidrar med sina goda egenskaper. Den kommer i en ask som kan återanvändas till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 1 hg,  något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

Passar utmärkt att använda i våra sjöar och hav då den är helt naturlig och fri från gifter!

Enligt EUs lagar och regler så ska ni konsumenter även kunna läsa innehållsförteckningen på latin.

Så här kommer den!

INCI: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.

HUMLE Skogsglänta inleder 2022 med första pris i "Bästa rengöring". 2021 medverkade vi på  @stockholmbeautyweek, vår första mässa någonsin bland andra hudvårds och beautyföretag. Vår vinst är inte bara en vinst för oss på HUMLE, utan även en vinst för alla andra hudvårdshantverkare där ute, som tillverkar grym hudvård med fina vegetabiliska oljor från naturen utan en massa tjoffs, tjaffs och utfyllnadsmedel. 100% äkta, 100% bra och 100%Askul!

HUMLE Skogsglänta tillverkas på ekologiska oljor. Olivoljan kommer från @fincasolmark i Spanien, Rapsoljan från Sverige och Kokosoljan från kokosoljeland. Allt ekologiskt! Dofterna är en blandning av eteriska olöjor från skog och natur, och det gröna kommer från våra hav i form av spirulina. Humleoljan är framtagen från vår egna KRAVmärkta humleodling här hemma på gården!

Tvålen kokas av vår Ines, tvålen skärs upp, kartongerna viks och etiketteras samt fylls av tvål av våra fina kollegor. Etiketterna trycks i bygden av @dekaltrim.