ESSENTIAL ETERNAL LIVING Small size. 90 % växtbaserat och 100 % (ovo) vegetariskt

I lager.

389.00 SEK

ESSENTIAL ETERNAL LIVING är vår kraftfulla, 90 % växtbaserade och 100 % (ovo) vegetariska måltid. Fullt med protein och BOF-godkänd ger ETERNAL LIVING samma energifördelning som alla våra andra älskade LIVING-måltider. En riktig sensation. Kortfattat kan man säga att det är ett unikt och fantastiskt foder för hundar som man vill ge en 90 % växtbaserad/100 % ESSENTIALS livsstil.

  • För alla som är på jakt efter fördelarna med ett 90 % växtbaserad/100 % (ovo) vegetarisk livsstil.
  • Vi älskar måltiden eftersom den är enkel att blanda och matcha med våra andra älskade LIVING-måltider, vilket gör det enkelt att introducera mer växter i dieten.
  • När du öppnar våra ETERNAL LIVING 2,5 kg och 10 kg påsar hittar du samma mellanstora krokett.
  • BOF: Ja! ETERNAL LIVING ger samma energi som våra andra välkända och älskade LIVING-måltider och naturligtvis är siktet inställt på att få en stabil blodsockernivå.

Ingredienser, sammanfattning: 79 % rårisprotein, ägg, bondbönor, linfrö, ärtor, potatis, kikärtor, lupiner och linser.

Du ska välja den för att ingredienserna i ETERNAL LIVING innebär 80 % lägre CO2-avtryck jämfört med vårt originalrecept SUPERIOR LIVING, utan att kompromissa med livskvaliteten.

Tillverkat med rårisprotein, äg, bondbönor, linfrö, ärtor, potatis, kikärtor, lupiner och linser
79,0 %
- Varav färskt
46,0 %
Råprotein
30,0 %
Råfett
16,0 %
- Varav omega-3
6,1 %
- Varav omega-6
1,8 %
Fibrer
5,5 %
Råaska
6,0 %
Vatten
8,0 %
Kalcium
0,9 %
Fosfor
0,8 %
Kcal/kg
3720


Vanligt förekommande frågor
Är du nyfiken på måltiden, men inte säker på om den är något för dig, vi har besvarat två frågor om måltiden som kanske kan hjälpa dig.

1 · Hur ger ETERNAL min hund den nödvändiga näringen?

När du väljer en måltid utan kött är det viktigt att man får med alla nödvändiga källor till protein, fett, mineraler och vitaminer. ETERNAL har inte bara en utan flera proteinkällor, de viktigaste av dessa är rårisprotein, bondbönor, linfrö, ärtor och kikärtor. Dessa växter innehåller vegetabiliska oljor, essentiella aminosyror och mineraler, där framförallt råris skiljer ut sig med högt proteininnehåll och många essentiella aminosyror. Det är ingen tillfällighet att rårisprotein har blivit en av de populäraste proteinkällor bland dem som föredrar att äta vegetariskt/veganskt. Vi har dessutom tillfört solrosolja och rapsolja som är kända för att vara rika på mineraler och omättat fett. Detta toppar vi av med ägg, som du kan läsa mer om i punkt (2).


2 · Varför lägga till ägg istället för att vara 100 % växtbaserat?
Ägg är en fantastisk källa till protein, essentiella aminosyror, omega-3 och näringsämnena lutein och cholin (vitamin B), samtidigt som det ger markant lägre avtryck jämfört med andra animaliska näringsämneskällor. Ägg har dessutom mycket hög proteinsmältbarhet på ungefär 97 %, vilket innebär att nästan allt protein tas upp. Genom att tillsätta både torkade och färska tillagade ägg från frigående höns är vi säkra på att ETERNAL lever upp till de högt ställda kraven vi har på näring i vår måltidsserie LIVING. Vi vill inte utesluta möjligheten att vi i framtiden kommer att erbjuda en 100 % växtbaserad måltid, men vi kan garantera att vi inte kommer att kompromissa med näringskvaliteten.