Metizo Spårsele- (ergonomisk,justerbar,reflex) Olivgrön från S till XL

I lager.

659.00 SEK

Metizo Spårsele bygger på vår fantastiska Metizosele, även spårselen är framtagen med ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- och ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då Spårselen inte trycker över halsen. De mjuka remmarna är justerbara, även de remmarna som korsar uppe på ryggen kan man ändra läge på så de hamnar så bra det bara går för just din hund. Metizo Spårsele är till största delen fodrad. Spännet sitter vid sidan för att inte ge skav eller på annat sätt irritera hunden.

Vi har valt att behålla det främre koppelfästet för att ni ska få en behaglig promenad till spåret, sen är det lätt att koppla om till det bakre koppelfästet.

Storlekar från S-XXL, finns i färgerna Röd, Orange, Gul, Rosa, Lila, Grön, Olivgrön, Turkos, Blå och Svart. Det är reflex i hela Spårselen, så att man även syns när mörkret faller på. Allt för dig och din hunds säkerhet.

Tvätta Metizo Spårselen för hand i ljummet vatten med lite disk- medel. Den är även maskintvättbar i 40 grader, bör då tvättas i tvättpåse. Inget sköljmedel. Hängtorkas.

Handsydd och tillverkad i Linköping, Sverige.

Den finns i olika färger och i storlekar

Storleksguide
Mät runt bröstkorgen
XXS  34-43 cm
XS     40-52 cm
S        45-61 cm
M       54-83 cm
L        64-95 cm
XL     70-106 cm
XXL  80-116 cm

Exempel på hundar och deras storlek.

XXS
Chihuahua, Papillon, ToyPudel
XS
Tibetansk Spaniel
S
Jack Russel, Dvärgschnauzer
M
Schnauzer, Kelpie, Mops
L
Bearded Collie, Dobermann
XL
Golden Retriever, Labrador
XXL
Berner Sennen


Handsydd och tillverkad i Linköping, Sverige