Core Cat Signature Select Flaked Tuna & Salmon 79 gram

I lager.

22.00 SEK

Core Cat Signature Select Flaked Tuna & Salmon är en komplett och balanserad blötmat för vuxna katter med smak av Tonfisk & Lax. Core Signature blötfoderrecept ger katten en måltid den inte kan motstå, blötmaten innehåller flakes med lax & tonfisk i lyxig buljong.

Core Cat Flaked Tuna & Salmon är ett helfoder för katt och innehåller all proteiner, fetter, mineraler och vitaminer din katt behöver. 

Alla Wellnes Cores torrfoder & våtfoderrecept är spannmålsfria och naturligt hypoallergena. Vilket innebär att fodret är milt och fungerar väl på de flesta hundar och katter. Spannmål är ett av de vanligaste allergierna för hundar och katter som kan bidra till hud- och pälsirritationer eller magbesvär. Därför är spannmål helt uteslutna ur Cores hund- och kattmat. Även andelen kolhydrater hålls nere för att säkerställa bra nivåer av proteiner och fetter utan att fodret innehåller någon utfyllnad.

CORE SIGNATURE SELECT FLAKED TUNA & SALMON VÅTFODER FÖR KATT FÖRDELAR:

  • Blötfoder för katt.
  • Med Tonfisk & lax.
  • Spannmålsfritt.
  • Flakes av kött i buljong.
  • Hög smaklighet.

Core Cat Signature Select Flaked Tuna & Salmon innehåller:
Tonfiskbuljong, tonfisk 26 %, makrill 13 %, lax 5 %, tapiokastärkelse, solrosolja, mineraler.

Näringstillsatser/kg:
Taurin 1,520 mg, A-vitamin 15,400 IE, D3-vitamin 454 IE, E-vitamin 69 mg, zinkkelat av aminosyrehydrat 115 mg, järnkelat av aminosyrehydrat 79 mg, mangankelat av aminosyrehydrat 28 mg, kopparkelat av aminosyrehydrat 18 mg, kaliumjodid 0,3 mg, natriumselenit 0,065 mg.