Eukanuba Cat Top Condition 7+. Kattfoder - Äldre katter över 7 år. 10 kg

I lager.

649.00 SEK

Om du har Bonuscard Skriv ditt medlemsnummer i meddelandefältet i kassan.

Eukanuba Senior Chicken with Liver är ett komplett och välbalanserat torrfoder särskilt anpassat för äldre katter, från 7 år och uppåt. Eukanuba Senior kattmat innehåller glukosamin och kondoitinsulfat som verkar för att främja leder och rörlighet hos den äldre katten och L-karnitin som hjälper till med viktkontrollen. Eukanubas vuxenfoder är ett premiumfoder med hela 91 % animaliskt protein av den totala proteinnivår i torrfodert.

Fodret reducerar tandstensbildning och bidrar därför till friska tänder och tandkött. Innehållet av färskt köttprotein, vitamin E och lutein medverkar till ett friskt och starkt immunsystem. Med hjälp av majs och kolhudratblandningen durra regleras kattens blodsockerbalans. Senior Chicken with Liver innehåller en låg halt av magnesium och sänker pH-värdet i kattens urin och bidrar på så sätt till ett friskt urinvägssystem hos din katt.

Ingredienser: Torkad kyckling och kalkon: 46% (kyckling: 27%; en naturlig källa till taurin), majs, grovmalen majs, animaliskt fett, sorghum, heläggspulver, sockerbetsfibrer (2,9%), hydrolyserat animaliskt protein, fruktooligosackarider (0,7%), torkad öljäst, kaliumklorid, fiskolja (0,46%), natriumklorid, kalciumkarbonat.

Analys: Protein 37%, Fett 18,5%, Omega 6-fettsyror 3,58%, Omega 3-fettsyror 0,48%, Råaska 6,8%, Växttråd 1,5%, Kalcium 1,15%, Fosfor 1,05%, Magnesium 0,09%

Vitaminer: Vitamin A: 49340IU/kg, D3-vitamin: 1419IU/kg, E-vitamin: 523mg/kg, L-karnitin: 117mg/kg