Brit Care Cat Cans Turkey Paté With Ham-Kalkon & Skinka 70 gr burk

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Brit Care Cat Cans Turkey Paté With Ham 70 g - Complementary Food | Hypoallergenic Formula | Wet Cat Food

Kalkonpaté med skinka. Kompletterande våtmat för större variation i kattens kost. Högkvalitativa ingredienser. Ultimat smaklighet. Flera smaker och texturer. Inga artificiella smakämnen eller konserveringsmedel.

När det gäller katter finns det inget som heter en enda smak. Mångfald i kosten är nyckeln till att tillfredsställa krävande kattsmak. En delikat, smidig paté med ett utsökt balanserat recept som tillfredsställer även de mest kräsna katterna. Kompletterande våtfoder för vuxna katter för ökad kostvariation.

Information

Inget socker. Ingen gluten. Ingen GMO, Inga färgämnen, Inget konserveringsmedel eller smakämnen. Tillverkad av högkvalitativt kött och fisk av hög kvalitet. Tillverkad i EU.

Varubeskrivning

Superpremium spannmålsfritt hypoallergeniskt kattfoder på formula av färskt kött berikat med örter och probiotika.

Egenskaper

Om katten kunde skulle den gå till delikatesshyllan. Katter är speciella varelser - så oberoende, så okommunikativa, så envisa, så okontrollerbara. Katter vet hur man tränar människor med sin kräsenhet. Smak kommer först, och för katten finns det inget som heter "en typ av mat". Det enda sättet att vinna en katthjärta är att mata katten det foder som uppfyller kraven från detta överlägsna djur. Måltider som kombinerar det goda av vått och torrt tillsammans med delikata snacks. Kort sagt genom att ge dem tillgång till en utvald och hälsosam variation av delikatesser. Brit Care har allt din katt någonsin kunnat drömma om.

Faktabeskrivning

Paté.

Innehållsförteckning

Kalkon (40%), kyckling, skinka (4%), algmjöl

Analytiska Beståndsdelar

Råprotein 9,9%, råfett 10,7%, råfiber 0,4%, råaska 2,3%, fukt 76,0%, kalcium 0,58%, fosfor 0,35%

Omsättningsbar energi (Kcal)

1333 kcal / kg

Dosering

Observera att utfodringstabellen endast är en riktlinje. Märker du att din katt går upp eller ner i vikt, justera dagsransonen foder efter behov.

Bruksanvisning

Kompletteringsfoder.

Skötselråd

Katten ska alltid ha fri tillgång till färskt vatten.

Användning

Kattfoder, komplettering, våtfoder, variation, smakförhöjare.

Förvaringsinformation

Oöppnad förpackning torrt och svalt. Öppnad förpackning i kylskåp, gärna i burk med lock.