Brit Care Adult Medium -Lamm & Ris - Mellanstora vuxna hundar

I lager.

109.00 SEK

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice - Lamm & Ris 

Brit Care Adult Medium Breed Lamb & Rice är ett välbalanserat och mycket lättsmält högkvalitetsfoder som är utvecklat speciellt för medelstora raser och som främjar immunförsvar, hälsa och humör.

Brit Care är ett riktigt friskvårdsfoder för hundar. Fodret från Brit är välbalanserat och mycket lättsmält hörkvalitetsfoder baserat på Lamm & Ris.
Många hundar besväras av klåda, eksem, känslig mage etc. och i de allra flesta fall orsakas problemen av kombinationen ärftliga anlag och foder som innehåller råvaror som inte är lämpliga för just den hunden.
Brit Care är från början utvecklat för att undvika att allergier utvecklas och för att redan känsliga hundar ska kunna äta fodret utan att få problem.
Brit Care innehåller aldrig vete, majs, nötkött, fläskkött, soja, ägg, konserveringsmedel eller färgämnen utan är baserat på Lamm & Ris, Lax & Potatis eller Vilt & Potatis.
Den sorten som är gjort av Viltkött och potatis är helt spannmålsfri och innehåller inte heller ris.

Hypoallergeniskt recept med lamm och ris för vuxna hundar av medelstora raser (10-25 kg).

Brit Care Medium Breed Lamb & Rice innehåller en mängd specialingredienser som påverkar fodrets näringsegenskaper positivt. Unika näringsämnen med funktionella komponenter som främjar immunsystemet och hälsan samt bidrar till att minska risken för allvarliga sjukdomar.

Information

Brit Care erbjuder djurfoder av allra högsta kvalitet som är framtaget för att skydda djurens kroppar mot negativ påverkan från omgivningen. Brit utgår från noggrant utvalda råvaror av hög kvalitet, som lamm, lax, strömming, anka och kanin och tillverkar välbalanserat, hypoallergent foder som är lättsmält och förbygger foderintolerans. Brit Care innehåller också funktionella komponenter som stärker immunförsvaret, ger bättre allmänhälsa och bidrar till att minska risken för allvarliga sjukdomar.

Varubeskrivning

Långvarig användning av vissa typer av protein i hundfoder har lett till en ökning av foderallergier. Dessa proteintyper är bland annat vete, majs och soja samt vanliga köttsorter som kyckling, nötkött och fläskkött. Att utesluta typiska allergener ur kosten är ett sätt att minska påfrestningarna på din hunds kropp och förbygga foderintolerans.

Egenskaper

Bättre immunförsvar och stresstålighet. Alla hundar upplever perioder i livet när den individuella utvecklingen och yttre omständigheter kan leda till att immunförsvaret försvagas. Det handlar bland annat om årstidsväxlingar, hårfällning, fortplantning och andra påfrestande situationer. Ett dagligt intag av naturliga vitaminer och andra ämnen med immunmodulerande egenskaper hjälper din hund att hålla sig redo för den här typen av utmaningar.

Produktinformation

Lamm är mycket lättsmält och innehåller höga halter av lättupptagliga fleromättade fettsyror. Den kompletta aminosyraprofilen har optimerats för att ge näring åt muskler och vävnad samt hålla hunden i perfekt form.

Faktabeskrivning

Varför hypoallergeniskt? Långvarig användning av vissa vanliga typer av protein i hundfoder, däribland soja, nötkött, fläskkött, vete och majs, har lett till en ökning av foderallergier. Att utesluta typiska allergener ur kosten är ett sätt att minska påfrestningarna på din hunds kropp och förbygga foderintolerans.

Innehållsförteckning

Lammköttsmjöl (38 %), ris (37 %), kycklingfett (med tokoferoler som konserveringsmedel), torkade äpplen, laxolja (2 %), naturliga smakämnen, bryggerijäst, hydrolyserade kräftdjursskal (en källa till glukosamin, 260 mg/kg), broskextrakt (en källa till kondroitin, 160 mg/kg), mannanoligosackarider (150 mg/kg), örter och frukt (kryddnejlika, citrus, gurkmeja, rosmarin, 150 mg/kg), fruktooligosackarider (100 mg/kg), Yucca schidigera (100 mg/kg), inulin (90 mg/kg), tistelfrö (75 mg/kg).

Analytiska Beståndsdelar

Råprotein 26 %, råfett 14 %, vattenhalt 10 %, råaska 7,0 %, växttråd 2,8 %, kalcium 1,5 %, fosfor 1,2 %

Omsättningsbar energi (Kcal)

3760 kcal/kg

Dosering

Se doseringstabell

Rekommendation

Utfodringstabellen erbjuder en utgångspunkt och justeras enligt behov för bästa vikt och kondition. Vi föreslår att du håller koll på hundens vikt och anpassar ransonerna om det behövs. Vi rekommenderar att hunden utfodras två gånger om dagen och alltid har tillgång till rent och friskt vatten

Förvaringsinformation

Vi rekommenderar att du förseglar påsen ordentligt och förvarar hundmaten på ett svalt och torrt ställe för att fodret ska hålla sig fräscht

ENERGIINNEHÅLL: 3 760 kcal/kg

Dog weight (kg)
<10
10
15
20
25
25<
Daily amount (g/day)  
Adult Small Breed  
125  
170  
210  
250  
Adult Large Breed  

Ingredienser:  lammköttsmjöl (38 %), ris (37 %), kycklingfett (med tokoferoler som konserveringsmedel), torkade äpplen, laxolja (2 %), naturliga smakämnen, bryggerijäst, hydrolyserade kräftdjursskal (en källa till glukosamin, 260 mg/kg), broskextrakt (en källa till kondroitin, 160 mg/kg), mannanoligosackarider (150 mg/kg), örter och frukt (kryddnejlika, citrus, gurkmeja, rosmarin, 150 mg/kg), fruktooligosackarider (100 mg/kg), Yucca schidigera (100 mg/kg), inulin (90 mg/kg), tistelfrö (75 mg/kg).

 

Användning

Känslig & torr hud,
Känslig mage,
Spannmålsfritt

Varumärke

Brit Care

Tillverkningsland

Tjeckien

Råprotein (%)

26,00

Råfett (%)

15,00

Växttråd (%)

2,50

Vatten (%)

10,00

Aska (%)

7,00

Kalcium (%)

1,60

Fosfor (%)

1,20

Vitamin A (IE/kg)

20 000,00

Vitamin D (IE/kg)

1 500,00

Vitamin E (mg/kg)

500,00

Koppar (mg/kg)

14,00